۴ پیام راهبردی در بیانات رهبرمعظم انقلاب در حوزه سیاست خارجی-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

۴ پیام راهبردی در بیانات رهبرمعظم انقلاب در حوزه سیاست خارجی

رهبر معظم انقلاب روز گذشته در بیاناتی راهبردی و مهم به تبیین نگاه حاکم به عرصه سیاست خارجی در سطح کلان در جمهوری اسلامی ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبرمعظم انقلاب روز گذشته در بیاناتی مهم و راهبردی به تبیین نوع نگاه به سیاست خارجی در جمهوی اسلامی در سطح کلان پرداختند که منطبق با مولفه های اصلی قدرت، در چارچوب منافع ملی و امنیت ملی، فارغ از سیاسی کاری معمول دولت ها و فراجناحی است. در همین راستا، ۴ پیام راهبردی را می توان از این بیانات کلیدی بیان کرد:

 

۱- فرصت سو استفاده از سیاست خارجی را در رقابت های انتخاباتی از جریان های سیاسی سلب کرد به گونه ای که این عرصه نباید محل جدال قرار بگیرد.

 

۲- سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در سطح کلان تابعی از دولت ها نیست. تفاوتی نمی کند چه دولتی با چه گرایشی، قوه اجرایی کشور را برعهده دارد، نگاه به سیاست خارجی به مانند تمام دنیا، فرا جناحی است و در چارچوب راهبردهای کلان نظام پیگیری می شود.

 

۳- مذاکرات وین فارغ از هر نتیجه ای (توافق یا عدم توافق) تصمیم کلیت نظام در چارچوب شورای عالی امنیت ملی است که تمام ارکان نظام در آن حضور دارند.

 

۴- دو قطبی دیپلماسی و میدان مردود است. تصمیم گیری درباره اینکه در حوزه سیاست خارجی در سطح کلان چه راهبردی اتخاذ می شود تابعی از منافع ملی و امنیت ملی است.

ارسال نظر