کاهش قیمت حبوبات و برنج در بازار / قیمت برنج ایرانی چقدر شد؟ قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ + جدول کوچکی‌نژاد: در تلاش برای ترمیم حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران هستیم خرید و فروش امتیاز واحدهای نهضت ملی مسکن آزاد می‌شود؟ قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ + جدول کارت‌هایی که سوخت کشور را می‌بلعند رئیس سازمان اداری و استخدامی:️ قانون اجازه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها را نمی‌دهد واریز یارانه نقدی مهرماه دهک‌های یک تا سه قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز پنجشنبه ۲۴ مهر + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول افزایش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول توقف صادرات میعانات گازی ایران / ساخت ۵ پتروپالایش بزرگ در منطقه پارس جنوبی قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول

تحقیق و تفحص از سازمان اداری و استخدامی کلید خورد

تحقیق و تفحص از سازمان اداری و استخدامی کلید خورد یک نماینده مجلس از آرای تحقیق و تفحص از سازمان اداری و استخدامی برای رفع ابهامات در خصوص بگارگیری نیروهای جدید در روزهای پایانی دولت در دستگاههای مختلف خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 04
کد خبر: ۸۶۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ "اگر قرار باشد دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف نیروهایی را با عناوین شرکتی و قراردادی جذب کنند و بعدها این افراد  به پیمانی تبدیل وضعیت شوند قابل قبول نیست؛ چراکه این کار موجب تضییع حقوق مردم خواهد شد." این موضوعی است که مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گرفته و احتمالا در همین راستا کلید تحقیق و تفحص در سازمان اداری و استخدامی زده خواهد شد.

 

در همین رابطه  عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفته است، بر اساس اطلاعات واصله، در اواخر دولت بدون آنکه آزمونی برگزار شود تعدادی نیرو  جذب دستگاه‌ها و سازمان‌ها شدند و بعد از  مدتی قرار است  تبدیل به پیمانی شده و رسمی شوند.

 

این نماینده مجلس گفت،‌ این اطلاعات از 6 ماه پیش به اعضای کمیسیون رسیده و پیگیریها در این زمینه آغاز شده است. به هر حال ابهاماتی در این خصوص ایجاد شده که بایستی از طریق تحقیق و تفحص این ابهامات رفع شود.

 

محمد صالح جوکار افزود‌،‌ در صورتی که چنین امری  خلاف قانون محسوب شده و مجلس با آن برخورد می‌کند که همین موضوع موجب پایمال شدن حقوق برخی جوانان شده است و بی‌عدالتی  محسوب می‌شود.

 

 به دلیل تعدد این گزارشات موضوع تحقیق و تفحص از سازمان امور اداری و استخدامی کشور و عملکرد این سازمان در مجلس مطرح شد و عملا کلید این موضوع زده شده است.

 

البته باید این موضوع در کمیسیون مربوطه سریع‌تر رسیدگی شده و  تحقیق و تفحص به جریان بیفتد، احتمالا نمایندگان هم به اجرای این تحقیق و تفحص رأی خواهند داد.  تا پیش از پایان دولت بخش عمده‌ای از این تحقیق و تفحص عملیاتی خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار