گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

تاسیس سازمانی برای تقویت روابط کشورهای عربی سازشگر با اسرائیل

تاسیس سازمانی برای تقویت روابط کشورهای عربی سازشگر با اسرائیل «جرد کوشنر» مشاور ارشد دولت سابق آمریکا که در حصول توافق‌های عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی امارات، بحرین، سودان و مغرب نقش بسزایی داشت، در حال ایجاد گروهی برای تقویت روابط ایجاد شده در نتیجه این توافق‌هاست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 05
کد خبر: ۸۶۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر «جرد کوشنر» مشاور ارشد رئیس‌جمهور سابق آمریکا و داماد او که در حصول توافق‌های عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و چهار کشور امارات، بحرین، سودان و مغرب موسوم به توافق‌های ابراهیم نقش بسزایی داشت، در حال ایجاد گروهی برای تقویت روابط میان این چهار کشور و رژیم صهیونیستی است.

 

به گزارش رویترز، کوشنر در حال تاسیس سازمانی موسوم به «موسسه توافق‌های ابراهیم برای صلح» است تا بر روی تعمیق توافق‌هایی که سال گذشته امضا شد، کار کند. او همچنین مشغول نوشتن کتابی درباره تجربیات خود در این خصوص است.

طبق این گزارش، قرار است در این گروه، «آوی برکوویتز» نماینده دولت سابق آمریکا در امور خاورمیانه و سفرای بحرین و امارات و رژیم صهیونیستی در آمریکا، به وی بپیوندند.

 

به نوشته بیانیه این گروه که خود را یک گروه غیر حزبی معرفی کرده، «حییم سبان» تاجر صهیونیست-آمریکایی هم قرار است بخشی از آن باشد. همچنین قرار است مشاوران بین‌المللی از منطقه به این گروه اضافه شوند.

 

توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی برای اولین بار در ۱۳ اوت (۲۳ مرداد) از سوی رئیس‌جمهور سابق آمریکا اعلام شد و پس از آن بحرین نیز به این غائله پیوست و دو کشور در ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) با حضور در کاخ سفید به طور رسمی توافق سازش با اسرائیل را امضا کردند.

 

در نهایت، چهار کشور عربی امارات، بحرین، سودان و مغرب سال گذشته با وساطت دولت دونالد ترامپ، توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضا کردند.

 

این توافق میان برخی از کشورهای یادشده با تل‌آویو به‌ویژه امارات متحده عربی به طور چشمگیری توسعه یافته است تا جایی که خبرگزاری رسمی امارات (وام) گزارش داده بود که ابوظبی صندوقی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار در اراضی اشغالی راه‌اندازی خواهد کرد که هدف آن، «سرمایه‌گذاری در بخش‌های راهبردی» رژیم صهیونیستی خواهد بود.

 

دولت جدید آمریکا هم از این توافق‌ها حمایت کرده و در همین زمینه، رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی اخیر خود با ولیعهد امارات، بر اهمیت راهبردی عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی تاکید کرد و حمایت کامل خود از تقویت و توسعه چنین ترتیباتی را ابراز داشت.

 

وبگاه صهیونیستی «آی۲۴» هم پیشتر گزارش داد در گفت‌و‌گوهای اخیر میان «مئیر بن شبات» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و «جیک سالیوان» همتای آمریکایی او درباره توسعه توافق‌های عادی‌سازی روابط رایزنی‌هایی صورت گرفته است.

 

«گیلعاد اردان»‌ سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا در این رابطه گفت که در گفت‌و‌گوهای مذکور که او نیز در آن مشارکت داشته، «توسعه توافق‌های ابراهیم به صورت عمیق مورد بحث قرار گرفته به‌طوریکه این گفت‌و‌گوها شامل تمایل ما در پیشبرد روابط [با دیگر کشورها] و همچنین با عربستان سعودی بوده است».

 

سفیر رژیم صهیونیستی در ادامه افزود:‌ «ما یک فرصت در اختیار داریم و دولت بایدن قدرت اثرگذاری دارد».

کوشنر هم پیشتر در مقاله‌ای در روزنامه آمریکایی «وال‌استریت‌ژورنال» با اشاره به نزدیکی رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی، از بایدن رئیس‌جمهور آمریکا خواست که از این فرصت استفاده کند./فارس

کلمات کلیدی: جرد کوشنر آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار