اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

حضور دوباره دیپلمات‌های آمریکایی در مذاکرات احیای برجام

جالینا پورتر از حضور دوباره دیپلمات‌های آمریکایی در وین در هفته جاری برای مذاکرات احیای برجام خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 06
کد خبر: ۸۶۷۵۸

 به گزارش راهبرد معاصر؛ آمریکا از بازگشت دیپلمات هایش به وین برای ادامه مذاکرات درباره احیای توافق برجام خبر داد.

 

بر این اساس، جالینا پورتر، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت: در هفته جاری دیپلمات‌های آمریکایی برای ادامه روند مذاکرات برجام به وین سفر خواهند کرد. طی ماه گذشته مذاکره کنندگان آمریکایی به رهبری رابرت مالی، مسئول میز ایران در وازرت خارجه گام‌های متقابل تهران و واشنگتن برای احیای مجدد توافق هسته‌ای ایران را بررسی کردند.

 

وی افزود: من هم اینک در جایگاه و مقامی نیستم که درباره مذاکرات آمریکا و ایران در وین درباره تبادل زندانیان حرفی بزنم. با این حال، همواره واشنگتن از بازگشت تهران به توافق برجام حمایت کرده است. ما زمان بندی خاصی برای این مذاکرات نداریم.

 

این مقام آمریکایی مدعی شد: تیم مذاکره کننده ما در دور جدید مذاکرات تسهیل تحریم‌های ایران را نیز مورد بررسی قرار خواهند داد. به طور کلی در مذاکرات شاهد پیشرفت‌هایی هم بوده ایم، اما همواره نه به دنبال اتلاف وقت بوده ایم و نه در انجام امور عجله خواهیم کرد.

 

این اظهارات پورتر درحالی مطرح می شود که پیشتر ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود واشنگتن هیچ مشوقی به تهران برای بازگشت به توافق برجام اعطا نخواهد کرد. موضع صریح مقامات ایرانی این است که آمریکا باید در ابتدا تمامی تحریم ها را برداشته و سپس تهران به تعهدات خود ذیل برجام عمل خواهد کرد.

 

استراتژیست های آمریکایی در نظر دارند در گام نخست بخش کوچکی از تحریم های ایران را که مغایر با برجام می خوانند در قبال پایبندی کامل تهران به توافق هسته ای به حال تعلیق (waiver) در بیاورند. در گام بعدی برداشتن سایر تحریم ها که بخش اصلی آن محسوب می شود نیز منوط به مذاکره درباره برنامه موشکی و اقدامات منطقه ای تهران خواهد بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار