واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

درخواست اروپا و امریکا برای تخریب سانتریفیوژهای نسل جدید ایران

شبکه «پرس تی وی» گزارش کرد که آمریکا و اروپا در ادامه زیاده‌خواهی‌ خود، خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسل جدید ایران شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 06
کد خبر: ۸۶۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه «پرس تی وی» در خبری فوری اعلام کرد در ادامه زیاده‌خواهی‌های طرف مقابل ایران در مذاکرات برجام، این بار آمریکا و اروپا خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسل جدید ایران شده‌اند.

 

طبق این گزارش، آمریکا و اروپا در ازای توقف موقت برخی تحریم‌های برجامی، خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسل های جدید IR-9 , IR-6 و IR-4 و .. شده اند. این در حالی است که آمریکا هنوز حاضر به لغو تحریم‌ها و اجرای تعهدات خود طبق برجام هم نشده است.

 

 پرس تی وی مطلع شده است طرف آمریکایی و اروپایی در مذاکرات وین در پی تحمیل تعهدات جدید در زمینه‌ی هسته‌ای به جمهوری اسلامی ایران در ازای توقف موقت برخی تحریم‌های برجامی و نه لغو آنها شده‌اند که تخریب سانتریفیوژهای نسل جدید از جمله این درخواست های زیاده خواهانه جدید است.


 طرح این موضوع در شرایطی صورت گرفته است که حتی طبق برجام و در صورت نهایی شدن توافق بازگشت دو طرف به برجام، این سانتریفیوژها نباید تخریب شوند و باید صرفا تحت نظر آژانس انبار شوند.


پرس تی‌وی گزارش کرد که این زیاده‌خواهی غربی‌ها و اصرار آنها، ممکن است روند مذاکرات برجام را به شکست بکشاند.

 

پیش از این «آمیخای استاین» خبرنگار شبکه «کان نیوز» رژیم صهیونیستی در صفحه توییتر خود نوشت که مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای ایران موسوم به «برجام» فردا (جمعه، ۱۷ اردیبهشت ماه) از سرگرفته می‌شود. 

 

این خبرنگار صهیونیستی نیز به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود که ظاهراً کشورهای اروپایی و آمریکا از ایران درخواست کرده‌اند که گام‌های فعالی را در زمینه حذف سانتریفیوژها، کاهش مقادیر اورانیوم غنی‌شده و گام‌های دیگری را بردارد تا هدف فاصله یکساله تا ساخت بمب که در برجام مورد اشاره قرار گرفته رعایت شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار