درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب» رد ادعای مطرح‌شده درباره روابط ایران و چین فرود اضطراری هواپیمای حامل وزیر امنیت داخلی آمریکا

به صدا در آمدن آژیر خطر در تمامی شهرک های صهیونیستی اطراف غزه

به صدا در آمدن آژیر خطر در تمامی شهرک های صهیونیستی اطراف غزه خبرگزاری فلسطینی شهاب از به صدا در آمدن آژیر خطر در تمامی شهرک های صهیونیستی اطراف غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری الجزیره خبر داد که صدای آژیر خطر در عسقلان و دیگر شهرک‌های اطراف غزه به صدا در آمده است.

صهیونیست‌ها از شلیک چند راکت از نوار غزه به سوی شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه خبر داده‌اند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد که سامانه گنبد آهنین دست کم 4 راکت را که از غزه شلیک شده رهگیری کرده است.

ساعتی پیش بود که رسانه‌های فلسطینی خبر دادند که نظامیان رژیم صهیونیست منطقه صید مقابل ساحل غزه را به طور کامل مسدود کرده و مانع از فعالیت صیادان فلسطینی شده‌اند.

 

از سوی دیگر در حالی که دامنه اعتراض فلسطینی‌ها به طرح‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس و اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها از جمله اقدام برای تصاحب محله الشیخ جراح و اخراج فلسطینی‌ها از آن افزایش یافته است، بر شدت حملات و درگیری نظامیان صهیونیست با فلسطینیان معترض نیز افزوده شده است.

 

هلال احمر فلسطین، بامداد امروز یکشنبه (۹ می)، اعلام کرد که شمار زخمی‌ها در جریان درگیری خشونـت بار صهیونیست‌ها با فلسطینی‌ها در قدس، از شب گذشته تا صبح امروز، به 100 نفر افزایش یافته است و ۳۰ نفر از آنها به بیمارستان منتقل شده‌اند.

پیشتر اعلام شده بود که در حمله شبانه نظامیان صهیونیست به منطقه «باب العامود» در مرکز قدس، چندین فلسطینی بازداشت و حداقل ۱۷ نفر زخمی شدند.

 

منطقه باب العامود واقع در مرکز قدس طی ۱۰ روز اخیر صحنه درگیری نظامیان صهیونیست با اهالی قدس بوده است. اهالی قدس تاکید دارند که اجازه نمی‌دهند با بسته شدن منطقه باب العامود (محله‌ همجوار مسجد الاقصی) اسرائیل برنامه یهودی سازی قدس و تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی را پیش ببرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار