هاکان فیدان: ایران و آمریکا در دستیابی به اهداف نهایی کاملا جدی هستند ترامپ: شی جین‌پینگ به آمریکا می‌آید؛ ایران با موارد زیادی موافقت کرد! تعطیلی دیالی به مناسبت تشییع رهبر شهید ایران در عراق ماکرون وارد دمشق شد قطع شبکه سراسری برق در کوبا پیام مهم فرزند ارشد آیت‌الله سیستانی به دفتر رهبر انقلاب ترامپ: به دنبال تغییر حکومت در ایران نیستم استعفای رئیس کمیته اضطراری دولت غزه و واگذاری اختیارات به کمیته ملی گاردین: سوگواری رهبر شهید در مصلای تهران آمیخته با شعار‌های انتقام بود گروسی: اقدامات روس‌اتم درباره نیروگاه بوشهر منطقی بود سی‌ان‌ان: نتانیاهو برای مذاکره درباره ایران و عربستان با ترامپ دیدار می‌کند غریب‌آبادی: ایران نسبت به هر حرکت نظامی در تنگه هرمز هشدار می‌دهد دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند مکرون به سوریه می‌رود قالیباف: دیپلماسی و مذاکره باید بتواند گره نظامی را باز کند/ امروز تفاهمنامه در حال اجراست و پیاده‌سازی آن سخت، اما شدنی است پاسخ سفارت ایران به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران

وزیر خارجه آلمان: خواستار احیای کامل برجام هستیم

وزیر خارجه آلمان: خواستار احیای کامل برجام هستیم وزیر خارجه آلمان ضمن اتهام‌زنی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، گفت که اتحادیه اروپا خواستار احیای کامل برجام است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر,  «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان هنگام ورود بر ای شرکت در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل که یکی از محورهای آن بررسی آخرین تحولات گفت‌وگوهای وین است، به اتهام‌زنی علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران پرداخت.

 

وی در سخنانی ضمن تاکید بر اهمیت زمان در این گفت‌وگوها، مدعی شد: خواستار احیای کامل برجام هستیم زیرا تنها راهی است که مانع دستیابی ایران به بمب اتمی می‌شود.

 

ماس افزود امروز با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه همکاران خود در اتحادیه اروپا را در خصوص وضعیت گفت‌وگوهای وین مطلع می‌کنیم.

 

طبق بیانیه اتحادیه اروپا، این نشست امروز (دهم مه) در بروکسل برگزار می‌شود و ریاست آن را بورل برعهده دارد.

 

این در حالی است که دور جدید رایزنی‌ها در وین در چارچوب کمیسیون مشترک برجام که از روز جمعه ۱۷ اردیبهشت ماه در پایتخت اتریش آغاز شد، همچنان ادامه دارد.

 

در همین خصوص دیدارهایی بین «سید عباس عراقچی» رئیس هیأت ایرانی و سایر روسای هیأت‌ها از جمله چند دیدار با «انریکه مورا» معاون دبیرکل سرویس خارجی اتحادیه اروپا انجام شده است. اتحادیه اروپا چندی قبل اعلام کرد که گفت‌وگوها در وین، پایتخت اتریش با هدف احیای توافق هسته‌ای ایران با ریاست «انریکه مورا» مدیر سیاسی اتحادیه اروپا از سر گرفته می‌شود.

 

اتحادیه اروپا در بیانیه خود اعلام کرد: «شرکت کنندگان در این نشست به بحث در مورد بازگشت احتمالی ایالات متحده به توافق و چگونگی اطمینان از اجرای کامل توافق ادامه خواهند داد.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار