نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ادامه حمایت های آلمان از تجاوزگری رژیم صهیونیستی

ادامه حمایت های آلمان از تجاوزگری رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه آلمان ضمن ارائه یک پیشنهاد سه مرحله‌ای برای توقف درگیری‌ها بین فلسطین و اسرائیل بار دیگر از به زعم خود حق رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان یک برنامه سه مرحله ای برای کاهش تنش ها و درگیری ها بین اسرائیل و فلسطینیان را درخواست کرده و اعلام کرد: اول اینکه ترور موشکی باید متوقف شود، دوم پایان خشونت ها و سوم بازگشت به مذاکرات درباره برداشتن گام های مشخص اعتماد ساز بین طرفین و یک راه حل دو دولتی.

 

"ماس" که در گفتگو با نشریه "بیلد" آلمان سخن می گفت بار دیگر بر موضع یکجانبه خود در حمایت از اسرائیل تاکید کرده و بر به زعم وی حق این رژیم برای دفاع از خود تاکید کرد.

"آنالنا بائر بوک"، نامزد محبوب صدر اعظمی آلمان از حزب سبز هم خواستار دخالت قدرتمندانه دولت آلمان برای حل این مناقشات و اعزام میانجی به منطقه شده و امنیت اسرائیل را از اولویت های مهم دولت دانست.

 

بائر بوک هم همسو با سایر مقامات اروپایی و در موضعی یکجانبه اعلام کرد: ما نمی توانیم تنها نظاره گر حملات به (زعم وی) زشت حماس به اسرائیل باشیم. دولت آلمان باید حالا با دیپلماسی تلفنی فشرده رفتار کند و نمایندگان بلند پایه را به منطقه بفرستد تا مشترکا با متحدان نزدیک خود بتواند برای پایان این خشونت ها میانجی گری کند.

 

وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا قرار است روز سه شنبه در یک ویدئو کنفرانس به این مسئله بپردازند. این خبر را "جوزف بورل"، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد.

رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه بیستم اردیبهشت، مناطقی مسکونی و تاسیسات شهری و اماکن اقتصادی و تجاری نوار غزه را آماج تجاوزات نظامی همه جانبه‌ و گسترده خود قرار داده است به طوری که تعداد زیادی از منازل مردم تحت محاصره به طور کامل تخریب شده است.

 

وزارت بهداشت فلسطین شمار شهدای امروز حملات رژیم صهیونسیتی به غزه را حدود 33 نفر اعلام کرد. 50 نفر هم در این حملات زخمی شدند.

یک فلسطینی که دیروز به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در نابلس زخمی شده بود، براثر شدت جراحات وارد به شهادت رسید.

از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون نزدیک به 200 نفر شهید و 1200 تن دیگر زخمی شدند.

 

باشگاه اسرای فلسطینی اعلام کرد که اسرائیل از زمان افزایش درگیری‌ها در داخل خط سبز در ماه اوریل گذشته 1500 فلسطینی را بازداشت کرده است.

در این شرایط مقام های اروپایی در اظهار نظرهای مختلف همچنان از این اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل حمایت می کنند.

استفان زایبرت، سخنگوی دوات آلمان هم اخیرا با اشاره به حملات موشکی حماس به برخی مناطق سرزمین های اشغالی مدعی شده است که هدف گروه مقاومت فلسطین کشتن خودسرانه و بی رویه انسان ها است.

 

دولت آلمان مدعی شده است که اسرائیل حق دفاع از خود در این حملات را دارد. زایبرت این مسئله را ضروری دانست که طرفین مناقشه برای دستیابی به یک راه حل مسالمت آمیز برای منازعات چند ده ساله وارد مذاکره شوند.

 

وزیر امور خارجه آلمان چندی پیش هم در موضعی یکجانبه گروه مقاومت حماس را متهم به تشدید عمدی مناقشات خاورمیانه یا به زعم وی ترور موشکی علیه اسرائیل کرد. وی با اشاره به حملات موشکی تلافی جویانه مقاومت به مواضع رژیم صهیونیستی که در دفاع از ملت فلسطین انجام می شود مدعی شده است که در چنین شرایطی اسرائیل باید بتواند از خود دفاع کند./تسنیم

کلمات کلیدی: هایکو ماس آلمان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار