وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

واکنش عراقچی به تعطیلی کنسولگری‌های ایران در آلمان

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اقدام آلمان در تعطیلی سه کنسولگری ایران در حمایت از اعدام یک عامل حملات تروریستی در ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام آلمان در تعطیل کردن سه کنسولگری ایران را تحریم علیه ایرانی‌های مقیم آن کشور توصیف کرد.

عراقچی گفت: «تعطیلی کنسولگری‌های ایران در آلمان تحریمی علیه ایرانیان مقیم آن کشور است که اکثر آنها تابعیت آلمانی نیز دارند. دولت آلمان در حمایت از تروریستی که جان ۱۴ بیگناه را گرفت و بیش از ۲۰۰ تن دیگر را مجروح کرد، ده‌ها هزار ایرانی دیگر را که پاسپورت آلمانی دارند تحریم می‌کند. هر کسی می‌تواند حکمت را در این تصمیم ببیند!»

وی اضافه کرد: «من به هموطنان ایرانی خود در آلمان اطمینان می‌دهم که با تقویت بخش‌های کنسولی سفارتمان در برلین و سایر نمایندگی‌های دیپلماتیک مجاور، تمام تلاش خود را برای جبران این وضعیت ناراحت کننده برای آنها به عمل خواهیم آورد.»

وزیر خارجه ایران اضافه کرد: «در ضمن، یک بار دیگر بنگرید به این جنایتکار تروریست که مقامات آلمانی به دنبال محافظت از او بودند.»

آلمان روز گذشته در واکنش به اعدام جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر، دستور بسته شدن سه کنسولگری ایران در آلمان را صادر کرد.

تصمیم برای تعطیلی سه کنسولگری ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ توسط آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان اعلام شد. وزارت امور خارجه آلمان پیش از این روز سه شنبه کاردار ایران را احضار کرده و مارکوس پوتزل، سفیر خود از ایران را به برلین فراخوانده بود.

حکم جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر پس از طی روال قانونی و تایید نهایی رای دادگاه در دیوان عالی کشور، دو شنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۳ به اجرا درآمد.

پیش از این سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به هیاهوی وزیر خارجه آلمان نسبت به اعدام سرکرده گروهک تروریستی تندر در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گذرنامه آلمانی برای هیچ کس، چه رسد به یک جنایتکار تروریست، مصونیت نمی‌آورد. دست از پرده‌پوشی و بازی‌های روانی بردارید (خانم) آنالنا بِـربوک. دست از حمایت از کودک کش‌ها و تروریست‌ها بردارید و خود را پشت شعار‌های حقوق بشری منافقانه پنهان نکنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر