واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند

واکنش عراقچی به تعطیلی کنسولگری‌های ایران در آلمان

واکنش عراقچی به تعطیلی کنسولگری‌های ایران در آلمان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اقدام آلمان در تعطیلی سه کنسولگری ایران در حمایت از اعدام یک عامل حملات تروریستی در ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام آلمان در تعطیل کردن سه کنسولگری ایران را تحریم علیه ایرانی‌های مقیم آن کشور توصیف کرد.

عراقچی گفت: «تعطیلی کنسولگری‌های ایران در آلمان تحریمی علیه ایرانیان مقیم آن کشور است که اکثر آنها تابعیت آلمانی نیز دارند. دولت آلمان در حمایت از تروریستی که جان ۱۴ بیگناه را گرفت و بیش از ۲۰۰ تن دیگر را مجروح کرد، ده‌ها هزار ایرانی دیگر را که پاسپورت آلمانی دارند تحریم می‌کند. هر کسی می‌تواند حکمت را در این تصمیم ببیند!»

وی اضافه کرد: «من به هموطنان ایرانی خود در آلمان اطمینان می‌دهم که با تقویت بخش‌های کنسولی سفارتمان در برلین و سایر نمایندگی‌های دیپلماتیک مجاور، تمام تلاش خود را برای جبران این وضعیت ناراحت کننده برای آنها به عمل خواهیم آورد.»

وزیر خارجه ایران اضافه کرد: «در ضمن، یک بار دیگر بنگرید به این جنایتکار تروریست که مقامات آلمانی به دنبال محافظت از او بودند.»

آلمان روز گذشته در واکنش به اعدام جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر، دستور بسته شدن سه کنسولگری ایران در آلمان را صادر کرد.

تصمیم برای تعطیلی سه کنسولگری ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ توسط آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان اعلام شد. وزارت امور خارجه آلمان پیش از این روز سه شنبه کاردار ایران را احضار کرده و مارکوس پوتزل، سفیر خود از ایران را به برلین فراخوانده بود.

حکم جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر پس از طی روال قانونی و تایید نهایی رای دادگاه در دیوان عالی کشور، دو شنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۳ به اجرا درآمد.

پیش از این سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به هیاهوی وزیر خارجه آلمان نسبت به اعدام سرکرده گروهک تروریستی تندر در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گذرنامه آلمانی برای هیچ کس، چه رسد به یک جنایتکار تروریست، مصونیت نمی‌آورد. دست از پرده‌پوشی و بازی‌های روانی بردارید (خانم) آنالنا بِـربوک. دست از حمایت از کودک کش‌ها و تروریست‌ها بردارید و خود را پشت شعار‌های حقوق بشری منافقانه پنهان نکنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار