المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

گفتگوی تلفنی اسماعیل هنیه با ظریف

گفتگوی تلفنی اسماعیل هنیه با ظریف اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس امشب در گفت‌و‌گوی تلفنی با ظریف ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت سرزمین‌های اشغالی و حملات رژیم صهیونیستی، خواستارحمایت ایران از مقاومت مردم فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس امشب (دوشنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

طرف فلسطینی در این گفت‌وگوی تلفنی گزارشی از آخرین وضعیت سرزمین‌های اشغالی و حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی به فلسطینی ها و مقاومت مردم فلسطین با هر چه در توان دارند، ارائه کرد.

 

اسماعیل هنیه همچنین در این گفت‌وگو خواستار حمایت جمهوری اسلامی ایران از مقاومت مردم فلسطین شد.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفت‌وگو با اعلام مجدد همبستگی جمهوری اسلامی ایران با مردم مظلوم فلسطین و محکوم کردن اقدامات رژیم غاصب و ددمنش صهیونیستی در حق مردم روزه دار فلسطین و همچنین حمله به مسجد الاقصی و شهید و زخمی کردن نمازگزاران بی‌دفاع، بر حمایت همه‌جانبه  جمهوری اسلامی ایران از حقوق حقه مردم فلسطین و آرمان فلسطین تاکید کرد.

 

ظریف همچنین اسماعیل هنیه را در جریان رایزنی خود با همتای ترکیه‌ای برای ایفای نقش در سازمان ملل متحد و همچنین سازمان همکاری اسلامی در راستای حمایت از مقاومت مردم فلسطین قرار داد.

 

ظریف و مولود چاووش اوغلو وزرای خارجه ایران و ترکیه عصر امروز تلفنی درباره اوضاع سرزمین های اشغالی گفت‌و‌گو کردند.

گفتنی است، نظامیان صهیونیست جمعه با ورود به صحن‌های مسجد الاقصی اقدام به شلیک بمب‌های صوتی و گاز اشک آور کردند که در نتیجه آن شماری از نمازگزاران فلسطینی زخمی شدند.

 

صحن‌های مسجد‌الاقصی، از صبح امروز نیز (دوشنبه - ۱۰ می) بار دیگر شاهد یورش نظامیان صهیونیست در راستای حمایت از شهرک‌نشینان به نمازگزاران فلسطینی بود. نظامیان صهیونیست از صبح امروز با محاصره مسجدالاقصی و حمله به فلسطینی‌ها، آن را به یک میدان جنگ تبدیل کرده‌اند و تاکنون ۲۷۸ فلسطینی در جریان این حملات مجروح شده‌اند.

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در توئیتی در واکنش به جنایات اخیر صهیونیست‌ها در مسجد الاقصی نوشت: برای رژیم اسرائیل دزدیدن سرزمین‌ها و خانه‌های مردم، ایجاد رژیم آپارتاید و خودداری از واکسینه کردن شهروندان تحت اشغال غیرقانونی‌، کافی نبوده که اکنون در آستانه مقدس‌ترین عید مسلمانان، اقدام به تیراندازی به سمت نمازگزاران بیگناه در داخل سومین مسجد مقدس مسلمانان کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار