لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

نامه ۱۰۰ نماینده مجلس برای عزل رئیس سازمان خصوصی سازی به رئیس جمهور + عکس

۱۰۰ نماینده مجلس با تذکری خطاب به رئیس جمهور نسبت به حمایت روحانی و جهانگیری از رئیس سازمان خصوصی سازی انتقاد کرده و خواستار عزل وی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 16
کد خبر: ۸۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، ۱۰۰ نماینده مجلس شورای اسلامی تذکری خطاب به رئیس جمهور در اعتراض به عدم عزل رئیس متخلف سازمان خصوصی سازی را به امضا رساندند.

 

در این تذکر تاکید شده است: با وجود اینکه پرونده کیفری در خصوص این خیانت بزرگ سازمان خصوصی سازی در واگذاری‌ها تشکیل شده و آقای پوری حسینی ممنوع‌الخروج شده است اما متأسفانه رئیس جمهور و آقای جهانگیری اجازه عزل وی را که می‌تواند در آشکار شدن بسیاری از تخلفات در این حوزه مؤثر واقع شود را نمی‌دهند.

 

متن کامل این تذکر به شرح زیر است:

با وجود تشکیل پرونده کیفری و ممنوع‌الخروج شدن آقای پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی‌سازی، علت ممانعت جنابعالی و آقای جهانگیری از عزل ایشان چیست؟

 

آقای رئیس‌جمهور متأسفانه بزرگترین فساد اقتصادی در دولت جنابعالی، تحت عنوان خصوصی‌سازی توسط آقای پوری‌حسینی، همراهان و حامیان ایشان صورت پذیرفته است و ده‌ها هزار میلیارد تومان اموال ملت در شرکت‌های هپکو، هفت‌تپه، ماشین‌سازی تبریز، آلومینیوم المهدی، کشت و صنعت مغان و برخی شرکت‌های بزرگ در کرمانشاه و خراسان و … به غارت رفته است و انسان‌های متخلف و فاقد مالکیت در بسیاری از موارد با حمایت سازمان خصوصی، مالک این شرکت‌ها و اموال شده‌اند. با وجود اینکه پرونده کیفری در خصوص این خیانت بزرگ تشکیل شده و آقای پوری حسینی ممنوع‌الخروج شده است اما متأسفانه جنابعالی و آقای جهانگیری اجازه عزل ایشان را که می‌تواند در آشکار شدن بسیاری از تخلفات در این حوزه مؤثر واقع شود را نمی‌دهید، علت حمایت از غارت اموال ملت چیست؟

 

نامه ۱۰۰ نماینده مجلس برای عزل رئیس سازمان خصوصی به رئیس جمهور + عکس

ارسال نظر