فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

چرا اکبریان داور دیدار پرسپولیس و استقلال شد؟

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال دلایل انتخاب محمدرضا اکبریان به عنوان داور دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال را عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 11
کد خبر: ۸۷۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره انتخاب محمدرضا اکبریان به عنوان داور دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال اظهار داشت: یک بحث کارشناسی کردیم و نمرات اکبریان و همچنین بازی‌هایی که رفته و اتفاقاتی که وجود داشته را مدنظر قرار دادیم. از آنجایی که او باتجربه است و سنش هم یک سن پخته است، اکبریان از البرز را برای این بازی انتخاب کردیم. علیرضا ایلدروم از کمک‌های بزرگ و بین‌المللی ما از تهران به عنوان کمک داور اول حضور دارد و مهدی عالیقدر از باسابقه‌ترین داوران کشور هم کمک داور دوم است.

 

وی که در «اخبار ورزشی» شبکه سه سیما صحبت می‌کرد، ادامه داد: داور تغییر نمی‌کند و عوض نمی‌شود، مگر آنکه اتفاقی برایش بیفتد. پس بهتر است که با واقعیت زندگی کنیم. بچه‌های پرسپولیس و استقلال گذشته را شخم نزنید. باید به آینده نگاه کنیم و تیم داوری با یک روح و روان آماده، برای حضور این بازی آماده شود. بی‌شک اگر داور زیر فشار باشد و از لحاظ روانی مشکل داشته باشد، شاید خودش در روند بازی تاثیرگذار باشد.

 

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: اکبریان و تیمش در این بازی بی‌شک قضاوت خوبی خواهند داشت و به زمین می‌روند تا قضاوت خوبی انجام بدهند. یقین داریم و امیدواریم که اتفاق خوبی در این بازی برای داوران ما بیفتد.

افشاریان درباره اتفاقی که در بازی استقلال و صنعت نفت آبادان با قضاوت اکبریان رخ داد، عنوان کرد: آنجا کمک داور اشتباهی درباره اوت داشت و سریع اعلام نظر کرد، وگرنه داور در بازی تاثیرگذار نبود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار