سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

هدف واحد نیروهای انقلاب جلوگیری از روی کار آمدن دولت سوم حسن روحانی است

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: هیچ اختلافی میان اضلاع سیاسی نیروهای انقلاب وجود ندارد و ما کماکان یک هدف واحد را دنبال می‌کنیم و آن چیزی جز جلوگیری از روی کار آمدن دولت سوم روحانی و این تفکر معیوب نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر امیرابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب طی گفت‌وگویی ضمن اشاره به آغاز موتور تخریب و عملیات روانی طیف رقیب این شورا تاکید کرد: هیچ اختلافی در جریان نیروهای اختلاف وجود ندارد و لازم است تا نیروهای انقلاب نسبت به دام اختلاف افکنی هشیار باشند.

 

وی افزود: چند توئیت یا کانال معلوم الحال نباید باعث شود تا ۸سال مدیریت ضعیف و ناکارامد را ازیاد ببریم، برخی تلاش می‌کنند با حاشیه سازی متن را به کناری زده و اصل را به مباحث دم دستی یا سلیقه ای تبدیل کنند.

 

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در واکنش به اخبار کاندیداتوری لاریجانی و برخی یاران دیگر روحانی گفت: هیچ اختلافی میان اضلاع سیاسی نیروهای انقلاب وجود ندارد و ما کماکان یک هدف واحد را دنبال می‌کنیم و آن چیزی جز جلوگیری از روی کار آمدن دولت سوم روحانی و این تفکر معیوب نیست.

 

رسولی تصریح کرد: هرکسی بخواهد در این پازل جای روحانی تفکرش را ادامه دهد در کنارمردم، درمقابلش محکم خواهیم ایستاد و اجازه نمی‌دهیم بار دیگر با نمایش های سیاسی فضای عمومی مسموم و به اهدافشان برسند.

 

وی با تاکید بر اینکه باید رد تخریب را در خانه لواسان بگیرید، گفت: برخی توان رقابت واقعی ندارند اما در حال روشن کردن موتور تخریب هستند.

 

سخنگوی شورای ائتلاف گفت: افراد سرشناس و شناخته شده ای که ماه‌هاست در لواسان تشکیل جلسه می‎دهند و راههای تخریب رییسی را بررسی و نقشه تخریب آماده کرده اند. بدانند اینبار ره به جایی نمی برند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار