شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

هدف واحد نیروهای انقلاب جلوگیری از روی کار آمدن دولت سوم حسن روحانی است

هدف واحد نیروهای انقلاب جلوگیری از روی کار آمدن دولت سوم حسن روحانی است سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: هیچ اختلافی میان اضلاع سیاسی نیروهای انقلاب وجود ندارد و ما کماکان یک هدف واحد را دنبال می‌کنیم و آن چیزی جز جلوگیری از روی کار آمدن دولت سوم روحانی و این تفکر معیوب نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر امیرابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب طی گفت‌وگویی ضمن اشاره به آغاز موتور تخریب و عملیات روانی طیف رقیب این شورا تاکید کرد: هیچ اختلافی در جریان نیروهای اختلاف وجود ندارد و لازم است تا نیروهای انقلاب نسبت به دام اختلاف افکنی هشیار باشند.

 

وی افزود: چند توئیت یا کانال معلوم الحال نباید باعث شود تا ۸سال مدیریت ضعیف و ناکارامد را ازیاد ببریم، برخی تلاش می‌کنند با حاشیه سازی متن را به کناری زده و اصل را به مباحث دم دستی یا سلیقه ای تبدیل کنند.

 

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در واکنش به اخبار کاندیداتوری لاریجانی و برخی یاران دیگر روحانی گفت: هیچ اختلافی میان اضلاع سیاسی نیروهای انقلاب وجود ندارد و ما کماکان یک هدف واحد را دنبال می‌کنیم و آن چیزی جز جلوگیری از روی کار آمدن دولت سوم روحانی و این تفکر معیوب نیست.

 

رسولی تصریح کرد: هرکسی بخواهد در این پازل جای روحانی تفکرش را ادامه دهد در کنارمردم، درمقابلش محکم خواهیم ایستاد و اجازه نمی‌دهیم بار دیگر با نمایش های سیاسی فضای عمومی مسموم و به اهدافشان برسند.

 

وی با تاکید بر اینکه باید رد تخریب را در خانه لواسان بگیرید، گفت: برخی توان رقابت واقعی ندارند اما در حال روشن کردن موتور تخریب هستند.

 

سخنگوی شورای ائتلاف گفت: افراد سرشناس و شناخته شده ای که ماه‌هاست در لواسان تشکیل جلسه می‎دهند و راههای تخریب رییسی را بررسی و نقشه تخریب آماده کرده اند. بدانند اینبار ره به جایی نمی برند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار