ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نتانیاهو: بسیاری از رهبران عرب پیروزی‌ام را تبریک گفتند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تماس‌های تلفنی از سوی بسیاری از رهبران جهان عرب به خاطر پیروزی‌اش در انتخابات اخیر پارلمانی این رژیم دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ،  «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، روز گذشته اعلام کرد که تماس‌های تلفنی از سوی رهبران بسیاری از کشورهای عربی و اسلامی دریافت کرده است که طی آن، این سران پیروزی حزب «لیکود» در انتخابات پارلمانی 9 آوریل را تبریک گفتند.

 

نتانیاهو، که در مراسمی به مناسبت پیروزی حزب «لیکود» در انتخابات پارلمانی این رژیم سخن می‌گفت، تأکید کرد، سخن از «یک یا دو رهبر نیست» بلکه از تعداد بیشتری از این رهبران سخن می‌گویم.

 

نتانیاهو اظهار داشت که این تماس‌ها «پنجره بزرگی را به سوی آینده‌ای بهتر برای اسرائیل می‌گشاید».

 

پیش از این نیز، بارها نتانیاهو از روابط و دیدارش با شماری از رهبران عرب سخن گفته و در اوایل اکتبر 2018 به طور رسمی از سلطان‌نشین عمان بازدید و با سلطان قابوس دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

به گزارش رسانه‌های عبری‌زبان، با حمایت بیش از نصف نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی در نشست روز سه‌شنبه از بنیامین نتانیاهو، او خود را برای تشکیل کابینه جدید آماده می‌کند. احتمال می‌رود «رئوبیم ریولین» رئیس این رژیم،امروز نتانیاهو را رسما مأمور تشکیل دولت جدید این رژیم کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار