قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود
حسین الله کرم:

زمان فیلتر اینستاگرام فرا رسیده است

حسین الله کرم در واکنش به مسدود شدن حساب کاربری سردار سلیمانی و سپاه پاسداران در اینستاگرام گفت: وقت فیلتر اینستاگرام فرارسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، اینستاگرام در راستای همراهی با دولت ترامپ و قرار گرفتن نام سپاه در فهرست گروه های تروریستی، تمام حساب های کاربری مربوط به سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس و همچنین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این شبکه مجازی را مسدود کرد.

 

در همین ارتباط حسین الله کرم در گفتگویی اظهار داشت: امروز از تمام کسانی که سپاه را دوست دارند و یا به نوعی به سپاه نیاز دارند، این است که در واکنش به توطئه ها علیه این نیروی مردمی سکوت نکرده و اقدامات متقابل برای خنثی سازی این توطئه ها را در دستور کار قرار دهند.

 

وی افزود: در این راستا کسانی به سپاه نیاز دارند، بیش از همه مسوولیت بر دوش آنها قرار دارد و مردم انتظار دارند تا مسوولان و تصمیم گیران، در برابر توطئه ها علیه سپاه سکوت نکنند.

 

این تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: شبکه های مجازی از هر فرصتی برای ضربه زدن به منافع ملت ایران سوء استفاده می کنند و لازم است که ما نیز در برابر این توطئه ها آماده بوده و اقدامات متقابل انجام دهیم. در شرایط فعلی بیش از هر زمان دیگری نیاز است که این شبکه ها در حمایت از سپاه در کشور فیلتر شود.

 

الله کرم گفت: متاسفانه کسانی که به سپاه نیاز دارند، امروز سکوت کرده اند. در حال حاضر دولت بیش از همه به سپاه نیاز دارد. همانطور که در حادثه سیل اخیر، در حادثه زلزله کرمانشاه و حتی زمانی که آمریکا بنزین ما را تحریم کرد، این سپاه بود که به میدان آمد و اجازه نداد که خسارات به دولت و مردم افزایش یابد.

 

وی ادامه داد: همچنین زمانی که شرکت های اروپایی و آمریکایی گوش به فرمان ترامپ، مانند توتال حضور در میادین نفتی ما را ترک کردند، این سپاه بود که به میدان آمد و جای آنها را پر کرد.

 

این تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار داشت: امروز سپاه به عنوان مجموعه ای طلب های هنگفتی از دولت دارد، به جای اینکه برای وصول مطالبات خود به دولت فشار وارد کند، مددکار دولت شده و در هر حادثه ای به کمک دولت و مردم می آید. اما متاسفانه در زمانی که سپاه تحت فشار دشمنان خارجی قرار می گیرد، ما به خوبی از این مجموعه مردمی حمایت نمی کنیم.

 

الله کرم با تاکید بر اینکه زمان فیلترینگ اینستاگرام فرارسیده است، گفت: ما باید در برابر توطئه مدیران اروپایی و آمریکایی شبکه های مجازی آمادگی لازم را داشته باشیم و می توانیم با فلیترینگ شبکه های مجازی معاند مانند اینستاگرام، اجازه ندهیم که آنها به هر شکلی که دوست دارند، عمل کنند.

موج

ارسال نظر