جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

پوتین: درگیری های فلسطین و اسرائیل بر امنیت روسیه تأثیر مستقیم دارد

پوتین: درگیری های فلسطین و اسرائیل بر امنیت روسیه تأثیر مستقیم دارد رئیس جمهور روسیه گفت، افزایش درگیری‌ها میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها بر منافع امنیتی روسیه تأثیر مستقیم دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 15
کد خبر: ۸۷۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه به افزایش تنش میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها واکنش نشان داد.

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، پوتین در جلسه امنیت ملی روسیه گفت: «از همکارانم می‌خواهم درباره وضعیت کنونی در خاورمیانه، صحبت کنند. منظورم  افزایش درگیری‌ها میان فلسطین و اسرائیل است».

 

رئیس جمهور روسیه افزود:‌ «این اتفاقات در نزدیکی مرزهای ما رخ می‌دهند و به‌طور مستقیم بر منافع امنیتی ما تأثیرگذار هستند».

نیوز ویک نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی از پاسخ به این نشریه امتناع کرد و گفت، اجازه اظهارنظر درباره مسائل سیاست خارجی را ندارد.

 

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در حالی که رژیم صهیونیستی در مقابل دیدگان جهانیان به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد، کشورهای اروپایی به جانبداری از این رژیم پرداخته‌اند.

 

در ادامه جنایات رژیم صهیونیستی، خبرگزاری فلسطینی «صفا» صبح امروز گزارش داد که صهیونیست‌ها بدون هشدار قبلی، منزل متعلق به خانواده یک غیرنظامی به نام «ابوحطب» واقع در اردوگاه پناهجویان «الشاطی» را بمباران کردند. در جریان این حملات دو زن و پنج کودک به شهادت رسیدند و نیروهای امدادرسانی، پیکرهای این شهدا را از میان آوار منزل ویران شده خارج کردند.

 

به گفته سازمان دفاع مدنی در غزه، شمار شهدای فلسطینی از آغاز حملات و بمباران‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نواز غزه تا صبح امروز (شنبه - ۱۵ مه)، ۱۳۹ نفر از جمله ۳۹ کودک و ۲۲ زن بوده است./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار