بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

پوتین: درگیری های فلسطین و اسرائیل بر امنیت روسیه تأثیر مستقیم دارد

رئیس جمهور روسیه گفت، افزایش درگیری‌ها میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها بر منافع امنیتی روسیه تأثیر مستقیم دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 15
کد خبر: ۸۷۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه به افزایش تنش میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها واکنش نشان داد.

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، پوتین در جلسه امنیت ملی روسیه گفت: «از همکارانم می‌خواهم درباره وضعیت کنونی در خاورمیانه، صحبت کنند. منظورم  افزایش درگیری‌ها میان فلسطین و اسرائیل است».

 

رئیس جمهور روسیه افزود:‌ «این اتفاقات در نزدیکی مرزهای ما رخ می‌دهند و به‌طور مستقیم بر منافع امنیتی ما تأثیرگذار هستند».

نیوز ویک نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی از پاسخ به این نشریه امتناع کرد و گفت، اجازه اظهارنظر درباره مسائل سیاست خارجی را ندارد.

 

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در حالی که رژیم صهیونیستی در مقابل دیدگان جهانیان به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد، کشورهای اروپایی به جانبداری از این رژیم پرداخته‌اند.

 

در ادامه جنایات رژیم صهیونیستی، خبرگزاری فلسطینی «صفا» صبح امروز گزارش داد که صهیونیست‌ها بدون هشدار قبلی، منزل متعلق به خانواده یک غیرنظامی به نام «ابوحطب» واقع در اردوگاه پناهجویان «الشاطی» را بمباران کردند. در جریان این حملات دو زن و پنج کودک به شهادت رسیدند و نیروهای امدادرسانی، پیکرهای این شهدا را از میان آوار منزل ویران شده خارج کردند.

 

به گفته سازمان دفاع مدنی در غزه، شمار شهدای فلسطینی از آغاز حملات و بمباران‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نواز غزه تا صبح امروز (شنبه - ۱۵ مه)، ۱۳۹ نفر از جمله ۳۹ کودک و ۲۲ زن بوده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده