مصرف گوجه سبز برای چه کسانی ضرر دارد؟-راهبرد معاصر
تمجید رئیس فیفا از حضور پرشمار زنان در دیدار سپاهان - پرسپولیس گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

مصرف گوجه سبز برای چه کسانی ضرر دارد؟

یک متخصص تغذیه هشدار داد که مصرف گوجه سبز برای کودکان زیر سه سال، زنان باردار و افراد دارای آلرژی ممکن است خطرناک باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 15
کد خبر: ۸۸۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر سمیرا مرادی با اشاره به این‌که گوجه سبز میوه‌ای است که اکثریت مردم کوچک و بزرگ آن‌را دوست دارند، اظهار کرد: این میوه ترش مزه و آبدار خواص بسیاری دارد، اما برخی از افراد نباید آن را استفاده کنند، چرا که در صورت خوردن گوجه سبز دچار مشکلاتی خواهند شد. خوردن گوجه سبز حتی محدودیت سنی دارد.

 

مرادی با اشاره به این‌که مصرف گوجه سبز برای افراد مبتلا به فشارخون بالا ممنوع است، بیان کرد: بیشتر افراد اغلب گوجه سبز را با نمک زیادی می‌خورند که برای سلامتی خطرناک است، مخصوصاً افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند.

 

این متخصص تغذیه با بیان این‌که افراد مبتلا به رفلاکس نیز نباید از این میوه مصرف کنند، عنوان کرد: میزان اسید گوجه سبز بالا است که می‌تواند باعث سوزش معده، معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتی‌های معده رنج می‌برند.

وی تصریح کرد: افراط در خوردن گوجه سبز می‌تواند باعث نفخ معده شود، چراکه دارای مقدار زیادی اسید سیتریک است و همچنین به دلیل نارس و کال بودن و طعم ترش گوجه سبز موجب فرسایش مینای دندان‌ها می‌شود.

 

مرادی ادامه داد: خانم‌های بارداری که به سنگ کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف گوجه سبز و آلو اجتناب کنند چراکه اسید اگزالیک موجود در این میوه‌ها می‌تواند منجر هبه تولید سنگ‌های متبلور در بدن برخی افراد شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به ممنوعیت مصرف گوجه سبز برای کودکان زیر سه سال، عنوان کرد: کودکان از سن سه سالگی به بعد می‌توانند مقدار کمی گوجه سبز بخورند، اما قبل از آن باید والدین از نداشتن حساسیت به گوجه سبز در کودک مطمئن شوند.

 

وی با اشاره به این‌که طبع گوجه سبز سرد است و زیاده‌روی در خوردن آن برای افراد سرد مزاج مشکلاتی به وجود می‌آورد، بیان کرد: این افراد بهتر است گوجه سبز را با گلپر مصرف کنند، همچنین مصرف بیش‌از اندازه گوجه سبز توسط خانم‌های باردار باعث رانش مزاج، از دست دادن آب بدن مادر و همچنین بروز مشکلات سلامتی برای جنین می‌شود.

 

مرادی با بیان این‌که میوه‌هایی که طعم ترشی دارند مانند میوه‌های دیگر می‌توانند باعث بروز حساسیت شوند، ادامه داد: این حساسیت‌ها در برخی موارد به صورت حساسیت‌های پوستی مانند خارش شدید پوست، ترک خوردن، اگزما و سرخ شدن در پوست دیده می‌شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: میوه‌های بهاری حساسیت‌های دیگری نیز ایجاد می‌کنند مانند خارش و سوزش در روی سطح زبان و کام و در اغلب موارد بروز آفت در دهان را نیز از علائم حساسیت به این میوه‌ها حساب می‌کنند که بهترین روش درمان برای این حساسیت‌ها مصرف نکردن میوه و خوراکی‌های حساسیت زاست./تابناک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار