تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

خبرخوش برای بازنشستگان مناطق عملیاتی

خبرخوش برای بازنشستگان مناطق عملیاتی عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه پرداخت فوق‌العاده حقوق به بازنشستگان مناطق عملیاتی را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر عبدالرضا مصری (عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه) گفت: برابر قانون برنامه ششم قرار شد که یک فوق‌العاده حقوق در اختیار کارکنان دولت و دستگاه‌های تابع قانون خدمات کشوری قرار گیرد که در ۲ سال گذشته اجرایی شد اما متأسفانه دولت با این استدلال که در قانون لفظ شاغلان قید شده، آن را در مورد بازنشستگان اجرا نکرد.

 

وی در ادامه گفت: من ۱۸ ماه پیش استفساریه‌ای برای اصلاح قانون و برداشت دولت از آن تهیه کردم که با حمایت همکاران مجلس در خانه ملت تصویب و به شورای نگهبان ارسال شد اما این شورا با آن مخالفت کرد و به مجلس عودت داد.

او اظهار کرد: ما نیز برخی از الفاظ استفساریه را تغییر دادیم که با رای بالای نمایندگان تصویب و مجدداً به شورای نگهبان ارسال شد و اکنون این شورا آن را تصویب کرده است.

 

به گفته مصری، با تصویب شورای نگهبان از این پس فوق‌العاده حقوق مناطق جنگی باید به بازنشستگان هم تعلق بگیرد.

او ابراز امیدواری کرد که با توجه به صبر انقلابی بازنشستگان تا به امروز، دولت هرچه زودتر این قانون را اجرایی کند تا بازنشستگان به‌حق قانونی خود برسند.

یکی از ابهامات جدیدی هم که طی ماه‌های گذشته مطرح شده، این است که مزایای مناطق جنگی فقط شامل حال بازنشستگان کشوری خواهد شد و بازنشستگان تامین اجتماعی از آن محروم هستند.

 

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه اما در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: در قانون مصوب مجلس عنوان بازنشستگان به صورت عام ذکر شده و بنابراین حق مناطق جنگی شامل همه بازنشستگان اعم از کشوری و تامین اجتماعی می‌شود.

به گفته مصری، دولت، نیروهای مسلح را هم از دریافت فوق‌العاده مناطق جنگی استثنا کرده و این مزایا هنوز به آنان پرداخت نشده که لازم است این تبعیض هر چه زودتر برطرف شود./بانک اول

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار