اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین اتخاذ نشده است

دوباره بازار شایعات بنزینی در فضای رسانه ای داغ شده و در حالی که بررسی ها برای سرنوشت بنزین هنوز ادامه دارد، برخی افراد بدون داشتن مسئولیت رسمی در زمینه مدیریت تأمین و یا توزیع فرآورده‌های نفتی و قیمت‌گذاری آن، احتمالاتی را مطرح کرده‌‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر ،  در حالی که یکی از رسانه‌های کشور شب گذشته از شنیده‌های خود در خصوص تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا در خصوص اینکه کمتر از یک ماه دیگر بنزین دو نرخی و مجددا سهمیه بندی خواهد شد، خبری منتشر کرد؛ دوباره بازار شایعات بنزینی در فضای رسانه ای کشور داغ شد.

 

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور دقایقی پیش در این خصوص اعلام کرد که "در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی روی سناریوهای مختلف قیمت بنزین بحث شد اما تصمیم نهایی در این زمینه گرفته نشده است."، در عین حال نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصاحبه‌های مختلفی با رسانه های کشور، هرگونه دونرخی شدن یا افزایش قیمت بنزین را تکذیب کردند.

 

افرادی بدون داشتن مسئولیت رسمی در زمینه مدیریت تأمین و یا توزیع فرآورده‌های نفتی و قیمت‌گذاری آن، تنها با استناد به تصورات و احتمالات، مقادیری را نیز به عنوان سهمیه‌های احتمالی در رسانه‌های کشور (خبرگزاری ها، سایت‌ها و فضای مجازی) اعلام کرده‌اند که در این خصوص یک مقام آگاه در وزارت نفت به خبرنگار ما گفت: "تا این لحظه (ظهر روز بیست و هشتم فروردین‌ماه) هیچ تصمیمی در زمینه دونرخی شدن بنزین نهایی نشده و هیچ ابلاغی نیز در این خصوص صورت نگرفته است."

 

این مقام آگاه تصریح کرد: "بررسی ها در خصوص اتخاذ تصمیمی به منظور اصلاح روند مصرف بنزین در کشور، از بیش از یک‌سال قبل به صورت مستمر در حال انجام است و این بررسی ها و ارائه پیشنهادات و بیان سناریوهای مختلف‌چیز جدیدی نیست"

 

بررسی‌های خبرنگارما حاکی از این است که به‌دلیل نگرانی از ادامه روند به رو رشد مصرف بنزین در کشور که نتیجه آن ممکن است به ایجاد نیاز دوباره به واردات این فرآورده نفتی در سالهای آینده منجر شود، دولت و بدنه کارشناسی مجلس در حال کار روی سناریوهای مختلف هستند.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار