پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم پیام تبریک پزشکیان به عون: ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند برگزاری دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب جزئیات تازه طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی / تعیین تکلیف نهایی نیرو‌های شرکتی وزیر اطلاعات: آمریکایی‌ها تلاش بسیاری برای چنگ و دندان نشان دادن به نظام مقدس ما می‌کنند پزشکیان حذف چهار صفر از پول ملی را ابلاغ کرد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به مدیرکل آژانس اعلام شد / مذاکره با آمریکا به ضرر منافع ملی است دستورالعمل تازه پزشکیان درباره اجرای قانون حجاب کشوری: تریبون مجلس ارث پدری کسی نیست حاج علی اکبری: تفکر بسیجی راه حل مشکلات کشور است پیام تشکر رهبر انقلاب از بانوی ملی‌پوش «موی‌تای» در مسابقات کشورهای اسلامی بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
کاظم جلالی:

حمایت از مردم فلسطین و توقف جنایات صهیونیست ها ضروری است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با تاکید بر ضرورت حمایت از مردم فلسطین گفت، روسیه می تواند با توجه به نفوذ خود در خاتمه درگیری‌های کنونی در فلسطین اشغالی کمک کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 17
کد خبر: ۸۸۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه دوشنبه گفت که حمایت از مردم فلسطین امری ضروری است و مسکو می‌تواند از نفوذ خود برای خاتمه درگیری بهره جوید.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس» «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه روز دوشنبه در یک نشست آنلاین گفت، روسیه می‌تواند با توجه به ارتباط نزدیک با هر دو طرف درگیر در فلسطین اشغالی ، نقش مهمی در حل و فصل منازعات رژیم اسرائیل و فلسطین داشته باشد.

 

جلالی افزود: «ما معتقدیم که روسیه می‌تواند در این بازه زمانی نقش بسیار مهمی داشته باشد زیرا با گروه های مقاومت در فلسطین در تماس است ، آنها به روسیه می آیند. روسیه همچنین روابط خوبی با تل آویو دارد.»

به گفته سفیر ایران در مسکو ، استفاده از هر فرصتی برای جلوگیری از خشونت در منطقه و حمایت از مردم فلسطین ضروری است.

 

جلالی گفت: «باید از مردم مظلوم فلسطین حمایت کنیم. از این کشتارها ، ظلم‌ها و جنایات وحشیانه علیه مردم فلسطین باید به هر طریق موجود جلوگیری شود.»

وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که طی یک هفته تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون ۲۲۰ فلسطینی شهید شده‌اند که از این تعداد ۵۸ نفر کودک بوده‌اند.

 

یک مقام ارشد سازمان «یونیسف» (صندوق اضطراری کودکان سازمان ملل) نیز  درخصوص وضعیت کودکان در نوار غزه ابراز نگرانی کرد و در مصاحبه با شبکه «راشا تودی» گفت: «اوضاع وحشتناکی است. تنها ظرف پنج روز، دستکم چهل کودک در نوار غزه کشته شده‌اند.»

 

این مقام یونیسف با اشاره به آسیب دیدن بیش از سی مدرسه در نوار غزه ظرف روزهای گذشته گفت: «در حال حاضر در مورد غزه، هیچ کجا برای کودکان امن نیست. در حالی که آن‌ها همواره باید تحت محافطت قرار داشته باشند.»

 

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار