شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران
سفیر ایران در عمان خبر داد؛

خط کشتیرانی جدید بین ایران وعمان از۲هفته آینده آغاز به کار می‌کند

سفیر ایران در عمان گفت: ظرف دو هفته آینده یک خط کشتیرانی دیگر بین ایران و عمان نیز شروع به کار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۴۴
به گزارش  راهبرد معاصر ، ۱۲۰ تن از فعالان در بخش‌های مختلف تجاری و اقتصادی روز سه شنبه ۲۷ فروردین در محل سفارت کشورمان در عمان با حجت الاسلام نوری شاهرودی سفیر ایران در عمان دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که با حضور رایزنان تجاری و اقتصادی سفارت برگزار شد، حجت الاسلام نوری شاهرودی ضمن خوش آمد گویی و ابراز خوشحالی و مسرت از دیدار با چنین جمع فعال و با انگیزه‌ای اظهار داشت: ما در حال حاضر هیچ گونه مشکلی با عمان نداریم که بارزترین نشانه آن سفر آسان چنین جمعی به عمان و برگزاری این نشست است. نشانه دیگر آن که در حال حاضر کمیته نظامی مشترک ما در عمان حضور دارد و در روزهای آینده مانور مشترک برگزار می‌کنیم. همزمان قائم مقام وزیر کشاورزی عمان هم در ایران است و قراردادهایی نیز بخصوص در زمینه شیلات امضا خواهد شد.

وی افزود: ایران و عمان در کنار قرابت‌های فرهنگی و همسایگی از یک روابط مطلوب و پایداری برخوردارند. سفارت ظرف دو سال اخیر بسیار تلاش کرده تا تسهیلات قابل توجهی را در زمینه رفت و آمد هموطنان ایرانی به عمان فراهم کند و در نتیجه آن برخلاف گذشته که گرفتن ویزا چند ماه طول می‌کشید آن هم با هزینه بسیار بالا، امروز دریافت روادید در فرودگاه با هزینه بسیار اندک نسبت به قبل میسر است و از طرفی روادید عمانی‌ها را نیز برداشته ایم یعنی عمانی‌ها برای رفتن به ایران دیگر نیاز به اخذ روادید ندارند و این بدین معناست که رفت و آمد آن‌ها هم بسیار تسهیل شده و کار با آن‌ها بسیار راحت تر شده که این امر برای رونق کسب و کار بسیار مفید است.

سفیر کشورمان در عمان گفت: از اقدامات دیگری که برای تسهیل رفت و آمد ایرانیان انجام داده ایم، افزایش پروازها از ۲۰ پرواز به ۴۸ پرواز در هفته بوده و خطوط کشتیرانی نیز افزایش یافته به طوری که ظرف دو هفته آینده یک خط کشتیرانی دیگر نیز شروع به کار خواهد کرد. نکته دیگر آن است که به عمان باید به عنوان یک بازار ۵۰۰ میلیونی نگریست نه یک بازار ۵ میلیونی چرا که از طریق این کشور می‌توان حتی تا آفریقای جنوبی نیز به راحتی کالا صادر کرد.

وی در ادامه به حجم تجارت با عمان اشاره کرد و افزود: حجم تجارت در مدت ۱۱ ماهه سال ۹۷، ۷۰۰ میلیون دلار بوده که از این میزان ۲۵۰ میلیون دلار ارزش واردات ایران از عمان و ۲۸۱ میلیون دلار تبادل تجاری به نفع ایران است و برآورد ما این است که این مقدار در آینده نزدیک به یک میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

لازم به ذکر است که هیأت مزبور به لحاظ تعداد بزرگترین هیأت تجاری ایرانی بوده که ظرف دو سال گذشته به عمان سفر کرده است.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار