اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

وزیر خارجه لبنان استعفا کرد

وزیر خارجه لبنان استعفا کرد وزیر خارجه لبنان امروز چهارشنبه استعفایش را به میشل عون تقدیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 19
کد خبر: ۸۸۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شربل وهبه، وزیر خارجه لبنان امروز (چهارشنبه) در پی مصاحبه اخیرش با سایت الحره از سمتش استعفا کرد.

وی استعفایش را به میشل عون، رئیس جمهوری لبنان تقدیم کرد.

 

سه شنبه سایت "لبنان ۲۴" به نقل از برخی منابع که آنها را "موثق" خواند، اعلام کرد: وهبه در ساختمان دولت با حسان دیاب، نخست وزیر موقت برای اعلام کناره‌گیری خود دیدار خواهد کرد.

 

اظهارات وزیر خارجه لبنان در شبکه الحره درباره برخی کشورها که گروه تروریستی داعش را ایجاد کرده و از آن حمایت مالی کردند، با اینکه نامی از آنها نبرد، باعث آغاز انتقادهای شدیدی از او و تهدید به قطع روابط میان آن کشورها و لبنان شد.

 

درپی این اظهارات کویت، امارات، مصر، عربستان و بحرین سفرای خود را از لبنان فراخوانده و در اعتراض به اظهارات وهبه یادداشت‌های رسمی منتشر کردند.

 

شورای همکاری خلیج فارس نیز شدیدا اظهارات وزیر خارجه لبنان را محکوم کرده و از بیروت خواست بابت این اظهارات، رسما از عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس عذرخواهی کند.

 

در شرایطی که در مورد وزیری که مسؤولیت وزارت خارجه را به صورت موقت برعهده خواهد گرفت، هنوز تردیدهایی وجود دارد، سایت "لبنان ۲۴" اعلام کرد، به نظر می‌رسد رویکردی برای اقدام بر اساس حکم شماره ۶۱۷۲ ویژه تعیین جانشینان وزرا در صورت غیاب وزرای اصلی وجود داشته و طبق آن "دمیانوس قطار" مسؤولیت این وزارتخانه را به صورت موقت بر عهده می‌گیرد، تنها مساله این است که قطار مدتی است از انجام مسؤولیت وزارتخانه اصلی خود امتناع ورزیده است.

 

طبق گزارش سایت لبنان ۲۴، وهبه بعدازظهر سه‌شنبه به معاونان خود اعلام کرده بود که روز پنج‌شنبه به سه کشور اروپایی جهت دیدار با مقامات آنها سفر خواهد کرد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار