روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران
حزب الله:

از روح حاج قاسم سلیمانی عقل مدبر معادله موشک ها در میدان تشکر می کنیم

رئیس شورای اجرایی حزب الله با بیان اینکه دشمن صهیونیستی زیر فشار موشک‌های مقاومت دچار بحران وخیم در سطح سیاسی و مردمی شده است، گفت: از روح حاج قاسم سلیمانی عقل مدبر معادله موشک‌ها در میدان تشکر می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 17
کد خبر: ۸۸۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر «هاشم صفی الدین» رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان تاکید کرد که نبرد قدس نبرد امت اسلامی است و در اینجا هیچ جایی برای بی‌طرفی و حاشیه‌های سیاسی وجود ندارد.

 

به گزارش پایگاه خبری العهد، صفی الدین با بیان اینکه امروز صفحه جدیدی آغاز شده است که بیت المقدس ، فلسطین و مقاومت  نام دارد، گفت: سخن ما از ضاحیه جنوبی بیروت این است که همه ما مقاومت هستیم و به تفرقه، فتنه‌ها و عادی‌سازی نه می‌گوییم.

 

این مسئول حزب الله تصریح کرد: جواب گستاخی دشمن در تفرقه افکنی میان امت از قدس شریف آغاز شده است تا امت اسلامی را متحد کند.

وی افزود: امروز دشمن اسرائیلی زیر فشار موشک‌ها و مردمی که در کرانه باختری و سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ فلسطین دست به انتفاضه زده‌اند چه از لحاظ سیاسی و چه در سطح مردمی بحران زده شده است.

 

صفی الدین گفت: محور مقاومت دارای مغزهای خلاقی است که برنامه ریزی، آماده سازی و پیشرفت می‌کنند و امروز ما نیرویی هستیم که در لبنان و غزه تکثیر شده‌ایم.

رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد: وقتی زمان نبرد بزرگ فرا رسید، همه ملت‌های منطقه را خواهید دید که به قدرتی واحد تبدیل شده‌اند تا ضربه‌ای یکپارچه به دشمن وارد کنند.

 

صفی الدین دفاع از فلسطین و قدس را دفاع از همه امت خواند و گفت: امروز ما با ملت فلسطین آرمانی واحد و نبردی واحدی داریم. موشک‌های ما به شما تعلق دارد و پیروزی ما و شما ان شا الله یکی است.

رئیس شورای اجرایی حزب الله گفت: نبرد امروز فلسطین نبرد دفاع از قدس و هویت آن است و قدس افتخار امت است و این نبرد با دیگر نبردها متقاوت است.

 

وی افزود: در نبرد قدس فرصتی برای بی طرفی وجود ندارد، یا باید با قدس و یا با دشمن باشیم.

صفی الدین گفت: با تشکر از روح فرمانده بزرگ ما حاج قاسم سلیمانی که به همراه حاج عماد مغنیه عقل مدبر معادله موشک‌ها در میدان بودند و همچنین فرزندان وفادار فلسطین، لبنان و جبهه مقاومت

وی ادامه داد: نتانیاهو باید در اعتراف به نتایج معادله تحمیل شده توسط موشک‌های مقاومت در غزه شتاب کند.

 

این مسئول حزب الله خطاب به فلسطینی‌ها گفت: همه امت اسلامی با شما هستند. امید به شماست و آینده متعلق به شماست. جوانان فلسطینی می‌توانند پیروزی و آینده را رقم بزنند و آرمان و جبهه ما با شما همواره یکی باقی خواهد ماند.

وی تاکید کرد: ما در حزب الله منتظر روزی هستیم که در کنار هم با مردم فلسطین برای از بین بردن غده سرطانی  اسرائیل و از بین بردن موجودیت آن جنگ کنیم.

 

صفی الدین خطاب به مردم غزه هم گفت: بر فداکاری‌هایتان صبور باشید، پیروزی بهایی دارد، اگرچه که گران باشد؛ اما پیروزی برای همه امت ما و نه تنها فلسطین عزیز و شریف خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار