عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

ریاض: توافق هسته‌ای ایران باید طولانی‌تر و مستحکم‌تر باشد

وزیر خارجه عربستان سعودی، مدعی شد که باید مئضوع «موشک‌های بالستیک» و آنچه او آن را «مداخلات منطقه‌ای ایران» نامید، حل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۴۸

به گزراش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی ادعاهای ضد ایرانی کشورش را تکرار کرد.

 

بن فرحان به شبکه خبری العربیه گفت که بدون کنترل رفتارهای ایران، هیچ ثباتی در منطقه وجود نخواهد داشت.

 

وی مدعی شد که باید موضوع موشک‌های بالستیک ایران و آنچه او آن را مداخلات منطقه‌ای ایران نامید و به ادعای او در راستای «بر هم زدن امنیت منطقه» است، حل شود.

 

این وزیر سعودی بدون اشاره به نقش تجاوز چند ساله این کشور به مردم یمن و کشتار هزاران نفر از آنان، ادعا کرد که باید دغدغه‌ها و نگرانی کشورهای منطقه از رفتارهای ایران از بین برود.

 

بن فرحان با اشاره به پرونده هسته‌ای ایران گفت که باید «به توافقی طولانی‌تر و مستحکمتر دست پیدا کرد».

 

بن فرحان بتازگی در توضیحی در رابطه با مذاکرات کنونی میان این کشور و ایران پرداخت و گفت، این مذاکرات در مرحله «شناسایی» است.

 

بن فرحان در ادامه مدعی شد: امیدواریم که ایرانی‌ها درک کنند که تعامل مثبت با همسایگان به نفع آنهاست و منجر به امنیت، ثبات و شکوفایی می‌شود. اگر بتوانند این را درک کنند من می‌توانم امیدوار باشم. ما در مراحل ابتدایی رایزنی قرار داریم.

 

گفته می‌شود هدایت این گفت‌وگوها را از جانب سعودی‌ها «خالد حمیدان»، رئیس دستگاه اطلاعات عربستان سعودی به عهده دارد.

 

مقام‌های مطلع عراقی هم گفتند جنگ در یمن بیشترین موضوع مورد بحث میان طرف‌ها بوده است. این مسئله اصلی‌ترین محور گفت‌وگوهای میان نمایندگان ایران و عربستان در مذاکرات چهار ساعته‌ای بوده که هفته گذشته میان طرف‌ها برگزار شده است./فارس

ارسال نظر