درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

نتایج جدیدترین نظرسنجی انتخاباتی/ آیت الله رئیسی همچنان پیشتاز

نتایج یک نظرسنجی معتبر نشان می‌دهد، آیت الله سید ابراهیم رئیسی با ۳۲.۶ درصد نفر اول محبوبیت را در انتخابات در بین مردم دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  براساس آخرین یافته‌های یکی از معتبرترین مراکز نظرسنجی‌های کشور که پس از پایان ثبت نام‌ها و در کل کشور از جمله در روستاها و شهرهای کوچک انجام شده است، نرخ مشارکت در انتخابات تا کنون ۴۲.۹ درصد است که ۳ درصد نسبت به قبل رشد داشته است.

 

همچنین بر اساس این نظرسنجی ۲۱ درصد از مردم به دلیل کرونا در انتخابات شرکت نمی‌کنند.

 

بر اساس این نظرسنجی شهرهای بیرجند، زاهدان، اردبیل، خرم‌آباد، قم و ایلام بیشترین آمار مشارکت در انتخابات را تا این لحظه دارا هستند و در مقابل شهرهای تهران، شیراز، سنندج، اصفهان، کرج و رشت نیز پایین‌ترین مشارکت را دارند.

 

بررسی این نظرسنجی در مورد میزان رأی آوری و اقبال مردم به کاندیداها، آیت الله سید ابراهیم رئیسی با ۳۲.۶ درصد نفر اول و محمود احمدی نژاد با ۲۶.۷ درصد دومین اقبال را در بین مردم دارند.

 

همچنین از رأی دهندگان به احمدی نژاد پرسیده شده که در غیاب وی به چه کسی رأی می دهند که اعلام شده از این میزان ۱۰ درصد به آراء رئیسی، ۱.۵ درصد به آراء محسن رضایی و ۱.۳ درصد به آراء لاریجانی اضافه خواهد شد و ۳.۳ درصد نیز گفته‌اند که رأی نمی‌دهند. بقیه هم اعلام کردند که هنوز تصمیم نگرفته اند.

 

در بررسی آراء منفی کاندیداها نیز جهانگیری ۲۱ درصد، لاریجانی ۸ درصد، احمدی نژاد ۶ درصد و رئیسی ۴.۷ درصد آراء منفی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

در این نظر سنجی آراء برخی افراد نظیر سعید محمد و علی لاریجانی نیز به ترتیب ۳.۶ و ۱.۵ درصد اعلام شده است.

 

طبق این نظرسنجی مردم مهم‌ترین دلیل عدم مشارکت خود را در انتخابات، مشکلات اقتصادی با ۳۲ درصدعنوان کرده‌اند./فارس

 

ارسال نظر