رئیس جمهور الجزایر به نشانه اعتراض در نشست سران عرب حضور نمی‌یابد فؤاد حسین در قاهره: با کوچاندن فلسطینی‌ها از خاکشان مخالفیم گروسی: مشکلات با ایران را باید از طریق دیپلماتیک حل کنیم / ترامپ می‌خواهد به توافق برسد کشف تصاویر آزار و اذیت کودکان در حساب کاربری یک معلم ۶ کشته در پی تیراندازی در مقابل یک مسجد در ریف حماه واکنش عربستان به انسداد گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه طالبان: کشور‌های غربی در افغانستان به دنبال اهداف سیاسی هستند فون درلاین: فورا باید اروپا را دوباره مسلح کنیم رسانه عبری: یک بمب در مرکز تل‌آویو کشف شد گفتگوی زلنسکی و ملونی با محوریت طرح پایان جنگ اوکراین لیبرمن: مصر ساکنان غزه را در سینا جای دهد تل‌آویو یک اسرائیلی را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد کرملین: موضع اتحادیه اروپا درباره اوکراین تغییر خواهد کرد ده‌ها دانشجوی دختر افغان در آستانه اخراج از عمان خط و نشان نتانیاهو برای حماس در پی نپذیرفتن پیشنهاد آمریکا

خودکشی رئیس جمهوری پیشین پرو ناکام ماند

رئیس‌جمهوری پیشین پرو هنگام ورود مأموران پلیس برای بازداشت او در ارتباط با یک پرونده رشوه‌خواری خود را با گلوله زد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ، آلن گارسیا، رئیس‌جمهوری پیشین پرو پس از این رویداد به سرعت به بیمارستانی در شهر لیما منتقل شد.

شبکه تلویزیونی «آمریکا» در پرو گزارش دادف گارسیا تحت عمل جراحی قرار گرفته و وضعیت جسمی او خطرناک است. این شبکه تصاویری از ورود پسر گارسیا و تعدادی از هوادارانش به بیمارستان را پخش کرد.

 

وکیل آلن گارسیا به خبرنگاران گفت موکلش در وضعیت «حساسی» است و در حال حاضر تحت عمل جراحی است.

 

آلن گارسیا ۶۹ ساله که سخنران ماهری است، چند دهه رهبر حزب آپرا حزب آپریست پرو بود. او در سال‌های ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۰ به عنوان یک ملی‌گرا رئیس‌جمهور شد و سپس با تغییر موضع خود به عنوان مبلغ نظام بازار آزاد دوباره در سال ۲۰۰۶ برای یک دوره پنج ساله به ریاست‌جمهوری رسید.

 

گارسیا در پرونده فساد مالی مربوط به شرکت ساختمانی برزیلی اودبرشت تحت پیگرد قرار گرفت. این پرونده بزرگ‌ترین رسوایی فساد مالی در تاریخ معاصر آمریکای لاتین است.

 

شرکت برزیلی اودبرشت در توافق با دادستانی آمریکا در سال ۲۰۱۶ به جرایم خود اعتراف کرد که در ازای دریافت قراردادهای ساختمانی کلان در کشورهای آمریکای لاتین حدود ۸۰۰ میلیون دلار به مقامات فاسد رشوه پرداخت کرده است.

 

سال گذشته پس از آنکه گارسیا به خاطر ممانعت از فرار و جلوگیری از تحقیقات ممنوع الخروج شد، از اروگوئه تقاضای پناهندگی سیاسی کرد ولی این کشور تقاضای او را رد کرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده