توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

سالمندان بعد از تزریق واکسن کرونا چه اقداماتی انجام دهند؟

استاد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران گفت: این روزها تزریق واکسن کرونا برای سالمندان بالای ۷۵ سال در سراسر کشور آغاز شده و آگاهی از اینکه چه اقداماتی بعد از تزریق این واکسن انجام دهند حائز اهمیت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حمید عمادی روز چهارشنبه افزود: به سالمندان توصیه می شود قبل از تزریق واکسن کرونا حتما غذا خورده باشند تا دچار ضعف و غش نشوند و باید قبل از مراجعه به مرکز بهداشت برای انجام واکسیناسیون، هماهنگی های لازم را انجام دهند، زیرا مراجعه بدون هماهنگی، باعث می شود، ساعت های طولانی در صف انتظار بمانند و دچار خستگی و بی حالی شوند.

 

وی اظهار داشت: تزریق واکسن می تواند پس از چند ساعت از انجام  تزریق یا چند روز بعد عوارضی مانند تب، سردرد، سرگیجه و غیره در سالمندان ایجاد کند، بهتر است آنها در صورت وجود این عوارض که طبیعی نیز است، استامینون ۵۰۰ هر هشت ساعت یکبار مصرف کنند و اگر این عوارض حادتر و تداوم یافت به مرکز بهداشت مربوطه که واکسیناسیون انجام شده، مراجعه کنند.

 

این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: پرهیز از مصرف مواد غذایی خاصی قبل و بعد از انجام واکسیناسیون کرونا وجود ندارد، سالمندان می توانند شیوه های مداوم تغذیه خود را ادامه دهند و همه گروه های مواد غذایی را مصرف کنند اما رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، پرهیز از دورهمی ها، عدم تردد در اماکن شلوغ و رعایت فاصه گذاری اجتماعی، شستشو مرتب دست ها با آب و صابون یا مواد ضدعفونی کننده برای آنها ضروری بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

 

عمادی به همه سالمندان توصیه کرد که واکسن کرونا را حتما تزریق کنند و هیچ عارضه خطرناکی برای آنها وجود ندارد.

 

به گزارش ایرنا، اجرای واکسیناسیون کرونا بر اساس جمعیت کشور سن، جنس و بیماری زمینه‌ای که افراد دارند تعیین‌ شده است و تزریق واکسیناسیون در چهار فاز انجام می‌شود.

 

فاز اول واکسیناسیون در زمستان ۱۳۹۹، برای کارکنان بهداشت و درمان خط اول مواجه با بیماری کرونا و بعدازآن افراد بسیار پرخطر شامل سالمندان در مراکز نگهداری، مراکز معلولان جسمی و حرکتی، جانبازان انجام شده و فاز دوم در بهار و تیر ۱۴۰۰، شامل حال افراد مسن بالای ۶۵ سال به ترتیب گروه‌های پنج سال از بالا به پایین بوده و همچنین افراد ۶۴-۱۶ ساله دارای حداقل یک بیماری زمینه‌ای انجام می‌شود، اطلاع‌رسانی در خصوص مراقبت‌های بعد از تزریق این واکسن بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

 

 تاکنون بیش از  ۶۵۲ هزار و  ۹۰۳ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۷۱ هزار و ۲۱۰ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به بیش از  ۸۲۴ هزار و ۱۱۳ دوز رسید و حدود دو میلیون دوز واکسن کرونا از تولید کنندگان مختلف شامل اسپوتنیک روسیه، سینوفارم چین، کوواکسین هند و آسترازنکای تولید کره جنوبی وارد کشور شده است./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار