زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

سخنان بایدن درباره پایبندی آمریکا به امنیت اسرائیل

رئیس جمهور آمریکا بامداد شنبه در کنفرانس خبری تاکید کرد که تغییری در پایبندی آمریکا به امنیت رژیم صهیونیستی ایجاد نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 22
کد خبر: ۸۸۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن»‌ رئیس جمهور آمریکا بامداد روز شنبه (به وقت تهران) گفت که هیچ تغییری در پایبندی آمریکا به امنیت اسرائیل ایجاد نشده و بر رسیدن به راه حل دو دولت تاکید کرد.

 

وی که در کنفرانس خبری مشترک با رئیس جمهور کره‌جنوبی صحبت می‌کرد، افزود: «در راستای بازسازی غزه تلاش خواهیم کرد که این کار بدون آنکه حماس بتواند بار دیگر زرادخانه نظامی خود را بازسازی کند انجام خواهد شد».

 

رئیس جمهور آمریکا افزود: «درگیری‌ها باید متوقف شده و به "محمود عباس" اطلاع دادم که حمایت‌ها از کرانه را باختری ادامه می‌دهیم و به اسرائیلی‌ها هم بر ضرورت توقف درگیری ها در قدس تاکید کردم».

 

بایدن افزود: «هیچ صلحی وجود نخواهد داشت مگر آنکه منطقه به صراحت به حق موجودیت اسرائیل اعتراف کند و حزب دموکرات همچنان اسرائیل را تایید می‌کند».

 

وی گفت: «یکی از دلایلی که ما به آتش بس طی 11 روز رسیدیم این بود که به شیوه‌ای دیگر عمل کردیم».

 

رئیس جمهور آمریکا افزود: «زندگی فلسطینیان در امنیت در کرانه باختری مهم بوده و باید عباس به عنوان رئیس فلسطین برسمیت شناخته شود».

 

بایدن گفت: «حماس سازمانی تروریستی بوده اما ما به بازسازی غزه برای بی گناهانی که آسیب دیدند اقدام خواهیم کرد».

 

وی مدعی شد: «شهروندان اسرائیلی عرب و یهود باید در کنار یکدیگر همزیستی داشته باشند و با آنها با مساوات برخورد شود و اتفاقات در قدس می بایست متوقف شود».

 

رئیس جمهور آمریکا گفت: «به نتانیاهو بر ضرورت توفق درگیر‌ها تاکید کردم و وی به چارچوب زمانی که ارائه داد پایبند بود. نقش مصر در آوردن حماس به میز مذاکره و متقاعد کردن آن برای آتش بس نیز قابل توجه است»./فارس

ارسال نظر