بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

شورای امنیت خواستار «پایبندی کامل» به آتش‌بس در نوار غزه شد

شورای امنیت سازمان ملل در اولین بیانیه بعد از درگیری‌های رژیم صهیونیستی با گروه‌های مقاومت فلسطینی، ضمن تاکید بر لزوم اجرای کامل آتش‌بس، خواستار کمک‌های فوری بشردوستانه به نوار غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۸۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از تداوم تهدیدهای رژیم صهیونیستی بر احتمال حمله مجدد به نوار غزه و ترور سران گروه‌های مقاومت فلسطینی، شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار پایبندی کامل همه طرف‌ها به آتش‌بس شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، شورای امنیت شامگاه شنبه در اولین بیانیه بعد از آغاز درگیری‌های رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه به تاریخ ۱۰ می، بر لزوم اجرای کامل آتش‌بس توسط طرف اسرائیلی و فلسطینی شد.

 

در این بیانیه - که بعد از حدود دو هفته سنگ‌اندازی توسط آمریکا، بالاخره مورد موافقت این کشور قرار گرفت - شورای امنیت خواستار کمک بشردوستانه فوری به ملت فلسطین، مخصوصا ساکنان غزه شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، آمریکا البته به شرطی راضی به حمایت از این بیانیه شد که پاراگراف مربوط به محکوم کردن خشونت‌ها و حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، حذف گردید.

 

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به این بیانیه، ضمن حمایت از پشتیبانی‌های آمریکا از حملات این رژیم به نوار غزه، از اینکه شورای امنیت عملیات‌های راکتی گروه‌های مقاومت فلسطینی را محکوم نکرد، شدیداََ ابراز نارضایتی کرد.

 

بر اساس این گزارش، مسئولان فلسطینی هنوز به این بیانیه شورای امنیت واکنش نشان نداده‌اند.

 

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

 

شامگاه شنبه همچنین «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل با تهدید سران جنبش مقاومت حماس به ترور، مدعی شد که احتمال اشغال مجدد نوار غزه در آینده وجود دارد./فارس

 

ارسال نظر