دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

شورای امنیت خواستار «پایبندی کامل» به آتش‌بس در نوار غزه شد

شورای امنیت سازمان ملل در اولین بیانیه بعد از درگیری‌های رژیم صهیونیستی با گروه‌های مقاومت فلسطینی، ضمن تاکید بر لزوم اجرای کامل آتش‌بس، خواستار کمک‌های فوری بشردوستانه به نوار غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۸۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از تداوم تهدیدهای رژیم صهیونیستی بر احتمال حمله مجدد به نوار غزه و ترور سران گروه‌های مقاومت فلسطینی، شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار پایبندی کامل همه طرف‌ها به آتش‌بس شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، شورای امنیت شامگاه شنبه در اولین بیانیه بعد از آغاز درگیری‌های رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه به تاریخ ۱۰ می، بر لزوم اجرای کامل آتش‌بس توسط طرف اسرائیلی و فلسطینی شد.

 

در این بیانیه - که بعد از حدود دو هفته سنگ‌اندازی توسط آمریکا، بالاخره مورد موافقت این کشور قرار گرفت - شورای امنیت خواستار کمک بشردوستانه فوری به ملت فلسطین، مخصوصا ساکنان غزه شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، آمریکا البته به شرطی راضی به حمایت از این بیانیه شد که پاراگراف مربوط به محکوم کردن خشونت‌ها و حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، حذف گردید.

 

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به این بیانیه، ضمن حمایت از پشتیبانی‌های آمریکا از حملات این رژیم به نوار غزه، از اینکه شورای امنیت عملیات‌های راکتی گروه‌های مقاومت فلسطینی را محکوم نکرد، شدیداََ ابراز نارضایتی کرد.

 

بر اساس این گزارش، مسئولان فلسطینی هنوز به این بیانیه شورای امنیت واکنش نشان نداده‌اند.

 

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

 

شامگاه شنبه همچنین «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل با تهدید سران جنبش مقاومت حماس به ترور، مدعی شد که احتمال اشغال مجدد نوار غزه در آینده وجود دارد./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده