هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

قانونگذاران آمریکایی: ارسال سلاح به اسرائیل را متوقف کنید

قانونگذاران آمریکایی: ارسال سلاح به اسرائیل را متوقف کنید ۲۰ تن از قانونگذاران آمریکایی در نامه‌ای از رئیس جمهور کشورشان خواستند که ارسال «تسلیحات تهاجمی» به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 18
کد خبر: ۲۶۶۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، ۲۰  تن از قانونگذاران آمریکایی در نامه‌ای از دولت جو بایدن رئیس جمهور کشورشان خواستند که ارسال «تسلیحات تهاجمی» به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

 

«گرگ کاسار» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که وی و ۱۹ تن دیگر از قانونگذاران این کشور خواستار توقف ارسال به اسرائیل شده‌اند.

 

این نماینده تگزاس افزود: قانون آمریکا روشن است؛ اگر دولت نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اجازه ندهد غذا و داروی کافی وارد غزه شود، آمریکا نباید به آنجا سلاح بفرستد.

 

در نامه ۲۰ قانونگذار آمریکایی آمده است که دولت بایدن از اسرائیل خواسته است که اجازه دهد روزانه دستکم ۳۵۰ کامیون حامل کمک‌ها وارد غزه شود، اما اسرائیل روزانه فقط به ۴۲ کامیون اجازه ورود می‌دهد.

 

سنای آمریکا اول آذر ماه با قطعنامه‌های توقف فروش برخی تسلیحات به رژیم صهیونیستی که به دلیل نگرانی از نقض حقوق بشر و افزایش کشتار غیرنظامیان فلسطینی ارائه شده بود، مخالفت کرد.

 

عفو بین‌الملل اخیرا در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ علیه غزه «مرتکب نسل‌کشی» علیه فلسطینی‌ها شده است و این گزارش را «زنگ بیدارباشی» برای تمام دنیا خواند.

 

«اگنس کالامار» دبیرکل سازمان عفو بین‌الملل با انتقاد شدید از عجز و ناتوانی جامعه جهانی در اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به جنایت آن در غزه، از کشور‌ها خواست که از اظهار تاسف دست برداشته و اقدام قوی و موثری به عمل آورند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار