مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

اعلام شرایط «دورکاری» کارمندان در«استان تهران»+ جزئیات

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران با تاکید بر اینکه باید از عادی انگاری کرونا در دستگاه‌های دولتی خودداری شود، از دورکاری ۵۰ درصدی کارکنان در تهران از ابتدای خردادماه سال جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 22
کد خبر: ۸۸۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  غلامرضا عباس پاشا،معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران در مورد اعمال دورکاری ادارات از امروز یکم خرداد ۱۴۰۰ در استان تهران، اظهار داشت: بی‌تردید باید از عادی انگاری کرونا در تمامی دستگاه ها خودداری کنیم؛ البته این موضوعی است که همه شهروندان به آن باید توجه داشته باشند تا بار دیگر گرفتار خیز جدیدی از این بیماری نشویم.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر همکاری دستگاه های دولتی در رعایت پروتکل های بهداشتی مناسب است به شکلی که شاهد رعایت بالای ۷۰ درصد فاصله‌گذاری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح ادارات هستیم که امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار تهران عنوان کرد: درحال حاضر تهران در شرایط نارنجی کرونا قرار دارد و بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا در شهرهای نارنجی از امروز یکم خردادماه مشاغل ضروری و مهم می‌توانند تا ۷۰ درصد به صورت حضوری از کارمندان استفاده کنند و سایر ادارات هم باید نیمی از کارمندان به صورت دورکاری کارهای خود را انجام دهند؛ یعنی در این بخش نیز تا ۵۰ درصد می‌توانند به صورت حضوری از کارمندان استفاده کنند.

 

عباس پاشا با تاکید بر اینکه در شرایط کرونا تا دستورالعمل جدید ستاد مقابله با ویروس کرونا ساعت کار کارمندان همانند قبل خواهد بود، گفت: ساعت کار کارمندان از ۳۰: ۷ دقیقه صبح تا ۳۰ :۱۴ دقیقه عصر خواهد بود؛ مصوبات ستاد ملی کرونا لازم‌الاجراست و اجرای شرایط شهرهای نارنجی به تمامی دستگاه‌های استان تهران ابلاغ شده و بر اجرای آن نیز نظارت خواهد شد./ فارس

 

ارسال نظر