نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

بررسی فرمول تعیین قیمت خودرو در مجلس

بررسی فرمول تعیین قیمت خودرو در مجلس عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به افزایش قیمت خودرو؛ گفت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس فرمول تعیین قیمت خودرو را بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 22
کد خبر: ۸۸۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر رضا‌حسینی قطب‌آبادی عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تشریح برخی از مشکلات صنعت خودرو، گفت: خودروسازان به دلیل تقاضای بالای جامعه ناشی از ایرادات اساسی موجود در اقتصاد کلان به رشد تیراژ خودرو و افزایش کمیت توجه کرده و به بهبود کیفیت بی توجه هستند؛ این موضوع موجب شده، راندمان مورد نظر در این صنعت محقق نشود.

 

وی با بیان اینکه بی ثباتی در مدیریت، کمبود نقدینگی، فقدان چشم انداز، دخالت بیش از حد دولت در سیاست‌گذاری و... موجب شده خودروسازان نتوانند به نقطه مطلوب دست یابند، افزود:زیان انباشته، نیروی انسانی مازاد و انحصاری بودن از دیگر مشکلات صنعت خودروسازی است.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع بیان کرد: خودروهای وارداتی به دلیل اعمال حقوق گمرکی دو برابر قیمت به دست مصرف کننده می‌رسد، در این شرایط از آنجا که خودروسازان انحصار و رانت را در اختیار دارند، خودروی بی‌کیفیت و گران به مشتری تحویل می‌دهند.

 

قطب‌آبادی ادامه داد:حمایت از محصولات داخلی باید انجام شود اما حمایت باید به نوعی باشد تا تولید کنندگان روز به روز محصول با کیفیت و با نرخ مناسب به مشتریان تحویل دهند.

 

وی با اشاره به افزایش قیمت خودرو، گفت: بازار خودرو دو طرف دارد؛ عرضه و تقاضا که در سال‌های اخیر مدیریت بازار به گونه‌ای بوده که تقاضا با وجود اینکه نیاز واقعی جامعه تغییری نداشته، بیش از عرضه شده است که علت این موضوع را باید در اختلاف قیمت خودرو در کارخانه و بازار جستجو کرد.

 

نماینده شهر‌بابک با تاکید بر اینکه با رشد تیراژ تولید، قیمت تمام شده کاهش یافته و راندمان بیشتر می‌شود، افزود: متاسفانه تمرکز خودروسازان روی افزایش قیمت به جای ارتقای کیفیت است و با وجود اینکه قیمت خودرو در کارخانه در سال گذشته چند نوبت افزایش یافت، خودروسازان همچنان ادعا می‌کنند تولید خودرو با قیمت های کنونی موجب زیان انباشته آنها شده است؛ این شرکت‌ها باید با حذف هزینه های سربار زمینه تولید ارزان محصولات خود را فراهم کنند.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع مجلس در پایان با بیان اینکه خودروسازان باید با حذف هزینه‌های سربار، قیمت تمام شده تولید خودرو را کاهش دهند، گفت: افزایش بهای خودرو باید متناسب با رشد دستمزد و سایر مولفه‌ها باشد، به همین دلیل کمیسیون صنایع و معادن مجلس فرمول افزایش قیمت خودرو را بررسی می کند تا از افزایش غیرمنطقی آن جلوگیری کند./تسنیم

کلمات کلیدی: قیمت خودرو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار