سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

زمان دیدار نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب

زمان دیدار نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب عضو هیأت رئیسه مجلس از دیدار ویدئو کنفرانسی نمایندگان با رهبر معظم انقلاب در روز پنج‌شنبه هفته جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۹۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز هیأت رئیسه مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع اجرای مواد مختلف آیین‌نامه به ویژه در مورد مواد ۴۵ و ۱۱۱ این قانون که مربوط به گزارش دستگاه‌‌ها و همچنین در ماده ۱۱۱ مربوط به نوبت‌دهی به نمایندگان برای ارائه مطالب‌شان است مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: در این جلسه همچنین در رابطه با انتخابات هیأت رئیسه نیز صحبت‌هایی مطرح شد و در همین رابطه مجمع عمومی فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی در روز سه‌شنبه ۴ خرداد و جلسه صحن برای انتخابات هیأت رئیسه در روز چهارشنبه پنجم خرداد برگزار می‌شود.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: همچنین نمایندگان در روز پنج‌شنبه ششم خردادماه و پس از انتخابات هیأت رئیسه به صورت ویدیو کنفرانسی با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهند داشت به این شکل که نمایندگان در صحن مجلس حاضر خواهند بود و دیدار با رهبر معظم انقلاب به صورت ویدیو کنفرانس برگزار می‌شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار