جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

علت محدودیت تردد مقامات دولتی به مجلس در دو روز

علت محدودیت تردد مقامات دولتی به مجلس در دو روز سخنگوی هیأت رئیسه مجلس گفت: سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری به جز معاونت پارلمانی ریاست جمهوری و مهمانان دعوت شده برای اظهار نظر در صحن علنی، معاونان‌ پارلمانی و سایر مدیران دولتی حضور نخواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۹۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز هیأت رئیسه مجلس گفت: در جلسه هیات رئیسه مجلس، یکشنبه دوم خرداد، مقرر شد انتخابات هیات رئیسه کمیسیونها مطابق ماده ۶۰ آئین نامه داخلی یک سال پس از انتخابات سال قبل همان کمیسیون برگزار شود. 

 

وی افزود: همچنین سه شنبه و چهارشنبه به جز معاونت پارلمانی ریاست جمهوری و مهمانان دعوت شده برای اظهار نظر در صحن علنی، معاونان‌ پارلمانی و سایر مدیران دولتی حضور نخواهند داشت. 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: همچنین مقرر گردید روز سه شنبه جز دفاتر ملاقات نمایندگان و مدعوین کمیسیونها از سایر ترددهای مجلس منع شود. 

 

فرهنگی خاطرنشان کرد: ثبت نام برای داوطلبی عضویت در هیات رئیسه مجلس، از ساعت ۱۸ روز سه شنبه تا ساعت ۸ صبح چهارشنبه، با تحویل نامه کتبی به دبیرخانه دفتر هیات رئیسه انجام و رای گیری برابر اعلام قبلی به صورت الکترونیکی و در صحن مجلس خواهد بود.

 

وی افزود: همچنین پس از این، در مورد فرصت ثبت نام برای موافقت و مخالفت با کلیات طرحها و لوایح و سایر موارد مشابه، از زمان قرارگرفتن در دستور هفتگی تا آغاز ورود به کلیات ادامه داشته و پس از ورود به کلیات قرعه کشی خواهد شد.

 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس در پایان گفت: روز پنجشنبه دیدار ویدئو کنفرانسی نمایندگان با مقام معظم رهبری به مناسبت سالگرد آغاز به کار مجلس یازدهم برگزار خواهد شد. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار