سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
آژانس انرژی اتمی:

کنفرانس خبری رافائل گروسی دوشنبه برگزار می شود

کنفرانس خبری رافائل گروسی دوشنبه برگزار می شود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد که کنفرانس خبری مدیر کل آژانس درباره توافق با ایران به روز دوشنبه موکول شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۹۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد که رایزنی‌های «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تهران درباره تفاهمنامه فنی میان آژانس و ایران ادامه داشته و کنفرانس خبری گروسی که قرار بود امروز برگزار شود به فردا موکول شده است.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این بیانیه عنوان کرد که زمان دقیق این کنفرانس خبری متعاقبا اعلام خواهد شد.

پیش از این، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حال رایزنی با ایران در خصوص تمدید توافق با آژانس هستند و طی روزهای آینده در این خصوص به شورای حکام اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

طبق توافق ایران و آژانس، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان دسترسی به سایت‌های مهم هسته‌ای ایران را حفظ خواهند کرد اما پس از منقضی شدن این توافق، در صورت عدم لغو تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی، مقام‌های ایران بر اساس ضرب‌الاجل تعیین کرده، دسترسی بازرسان به سایت‌های مهم هسته‌ای را قطع خواهند کرد و اطلاعاتی که در دوربین‌های آژانس ضبط شده و ایران آن را محفوظ نگه داشته، از بین خواهند برد.

«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه درباره احتمال تمدید توافق ایران و آژانس به شبکه «ان اچ کی» ژاپن گفته بود که دولت ایران بعداً در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد کرد.

 یک مقام مطلع در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز امروز (یکشنبه) گفت که با توجه به پایان یافتن ضرب‌الاجل سه ماهه ایران به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، احتمال تمدید مشروط تفاهم قبلی برای مدت یک ماه وجود دارد.

این منبع مطلع به نورنیوز افزود: بررسی این موضوع ناشی از حسن نیت ایران برای فرصت دادن به روند مذاکرات جاری در وین است و در صورت قطعی شدن این تصمیم انتظار می‌رود طرف‌های مذاکره کننده از فرصت مجددی که ایران در اختیارشان قرار خواهد داد استفاده کنند و با پذیرش مطالبات قانونی ایران روند دستیابی به توافق را تسهیل کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار