پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

️چالش قریب الوقوع مذاکرات وین/ تغییر شرایط بازرسی های آژانس

️چالش قریب الوقوع مذاکرات وین/ تغییر شرایط بازرسی های آژانس مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه گفت: در میانه مذاکرات فنی با ایران هستیم که موازی با مذاکرات سیاسی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه گفت: در میانه مذاکرات فنی با ایران هستیم که موازی با مذاکرات سیاسی است.  نتیجه مذاکرات سیاسی نیاز به صبر و حوصله دارد اما در صورت عدم توافق سیاسی قبل از ۱ خرداد من مذاکرات مستقیم را با ایران آغاز می‌کنم تا اطمینان حاصل کنم بازرسی‌ها ادامه یابد.

 

«عراقچی» سرپرست هیئت مذاکره کننده ایران در وین که اخیرا با مدیرکل آژانس دیدار داشته است نیز در حاشیه مذاکرات احیای برجام در وین به رسانه ژاپنی «ان‌اچ‌کی» گفته: ایران امیدوار است تا پایان توافق سه‌ماهه با آژانس (۲۲ مه/ اول خرداد) پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این رایزنی‌ها حاصل شود اما تهران آماده است در صورت نیاز تمدید این توافق را بررسی کند.

 

بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی تحت عنوان «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت» ایران از پنجم اسفند ماه در ادامه کاهش تعهدات برجامی خود اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی را متوقف کرد.

چند روز قبل از توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی در سفر رافائل گروسی به تهران، توافق‌نامه‌ای امضاء شد که مطابق آن دوربین‌های مداربسته و تجهیزات نظارتی طی سه ماه به ضبط فعالیت‌ها در تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ادامه می‌دهند اما داده‌های ضبط شده فقط به شرطی در اختیار آژانس قرار می‌گیرد که بر سر لغو تحریم‌ها توافقی به دست آمده باشد.

 

ایران همچنین اعلام کرد اگر در مهلت سه ماهه توافق با آژانس، مذاکرات برای لغو تحریم به نتیجه نرسد اطلاعات ضبط شده از فعالیت‌های خود در این مدت را پاک خواهد کرد.

 

اگرچه معاون سیاسی وزیر امور خارجه از اعلام آمادگی برای بررسی تمدید توافق با آژانس خبر داده است لیکن احتمال موافقت ایران با تمدید توافق منعقد شده با آژانس همچنان با ابهام روبروست./تسنیم

کلمات کلیدی: انرژی اتمی وین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار