حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

آغاز ثبت نام بازنشستگان تامین‌اجتماعی برای وام+ جزئیات

آغاز ثبت نام بازنشستگان تامین‌اجتماعی برای وام+ جزئیات مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره زمان، رقم و فرایند ثبت‌نام برای پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان این سازمان توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۹۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: در سال 98، 180 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای بازنشستگان پیش‌بینی شده بود که این رقم در سال 99 افزایش پیدا کرد.

 

وی با اشاره به افزایش رقم تسهیلات بانکی به بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال گذشته تصریح کرد: این رقم در سال 99 به دو هزار میلیارد تومان افزایش یافت که این رقم حاصل تعریف منابع جدید مالی سازمان بود.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: تسهیلات بانکی به بازنشستگان با همکاری بانک رفاه به بازنشستگان پرداخت شده است همچنین امسال نیز رقم تسهیلات بانکی به بازنشستگان افزایش یافته است؛ این رقم در بودجه سازمان تأمین اجتماعی مبلغ 2600 میلیارد تومان تحت عنوان تسهیلات بانکی بازنشستگاه پیش‌بینی شده است که با توجه به ابلاغ بودجه به بانک عامل ابلاغ شده است.

 

وی گفت: بازنشستگان می‌توانند به‌صورت غیرحضوری و از طریق سایت سازمان تأمین اجتماعی اقدام به ثبت‌نام برای دریافت تسهیلات بانکی کنند که به‌صورت غیرحضوری و توسط کانون‌ها بازنشستگان انجام خواهد شد.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت وام به بازنشستگان نیز گفت: طی دو، سه هفته آینده نخستین مرحله پس از ثبت‌نام به بازنشستگان پرداخت خواهد شد و طی 6 مرحله قرار است تسهیلات بانکی به بازنشستگان پرداخت شود و بالغ بر 500 هزار نفر از این تسهیلات استفاده خواهند کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار