انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

اولیانوف: تمایل همه طرفین برای پایان هرچه‌ سریع‌تر مذاکرات وین مثبت است

مذاکره‌کننده روسیه در مذاکرات وین درباره برجام با اشاره به نزدیک‌شدن به تاریخ برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران گفت: همه طرف‌ها، از جمله ایران و آمریکا، تمایل دارند رایزنی‌ها بدون وقفه ادامه یابد و در آینده نزدیک پایان پذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ "میخائیل اولیانوف" نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه باروزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو، اعلام کرد که همه طرف‌های شرکت‌کننده در مذاکرات وین برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، از جمله ایران و آمریکا، نسبت به ادامه بدون وقفه رایزنی‌ها و پایان یافتن آنها در آینده نزدیک، حداکثر تا اواسط ماه ژوئن (دهه آخر خرداد ماه) امیدوارند.

 

این دیپلمات روس گفت: «تعیین دقیق تاریخ پایان مذاکرات غیرممکن است. به‌طور کلی تمایل همه هیئت‌های نمایندگی، از جمله دوستان ایرانی و آمریکایی‌ها مثبت است. امروز 25 ماه مه (4 خرداد) پنجمین دور مذاکرات آغاز می‌شود و ما و دیگر همتایان شرکت‌کننده روی این مسئله حساب می‌کنیم که این آخرین دور باشد. همه طرفین امیدوارند که مذاکرات در آینده نزدیک، در اوایل ژوئن یا حداکثر اواسط آن و قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران، پایان یافته باشد تا این رویداد مشکلی پیرامون روند مذاکرات به‌وجود نیاورد، البته باید دید در واقعیت چنین خواهد شد یا خیر.»

 

وی افزود: «انتخابات ریاست جمهوری در ایران در تاریخ 18 ژوئن سال 2021 (28 خرداد ماه) برگزار خواهد شد و بسیار مهم است که مذاکرات وین درباره برجام دقیقاً قبل از این تاریخ پایان یافته باشد، چرا که پس از انتخابات، ممکن است فضای جدیدی از عدم مشخص بودن وضعیت سیاسی به‌وجود آید که می‌تواند روند مذاکرات وین را پیچیده کند.»/تسنیم

 

ارسال نظر