نتانیاهو بدون اکثریت پارلمانی: کابینه نباید با احزاب عربی تشکیل شود ارتش یمن: ادعای آل‌سعود دروغی بزرگ است/ هدف ما پایگاه‌های نظامی است پنتاگون بودجه نظامی 1.5 تریلیون دلاری ترامپ را سر بُرید اخراج مقام ارشد پنتاگون به جنگ ایران مرتبط بود ایران فعلاً پاسخی به نامه ونس نداده است ارتش تروریستی آمریکا سامانه پاتریوت را به اسرائیل منتقل می‌کند ترامپ: انتخابات در کالیفرنیا به شدت فاسد است نقشه لیبرمن برای ائتلاف سیاسی تازه در اسرائیل قاضی آمریکایی مانع اقدام انتخاباتی دولت ترامپ در کالیفرنیا شد وزیر جنگ آمریکا یک ژنرال ارشد ارتش را برکنار کرد سرنوشت دولت آینده اسرائیل چه می‌شود؟ کنایه اوباما به ترامپ درباره ایران کره جنوبی هواپیمای گشت دریایی به تنگه هرمز اعزام می‌کند؟ چرا تهران ممکن است به پیام تازه ونس اعتماد نکند؟ جنگ علیه ایران چگونه معادلات انرژی و ائتلاف‌های منطقه ای را تغییر داد؟ وقوع حادثه در تنگه هرمز؛ یک شناور در آتش سوخت

اولیانوف: تمایل همه طرفین برای پایان هرچه‌ سریع‌تر مذاکرات وین مثبت است

اولیانوف: تمایل همه طرفین برای پایان هرچه‌ سریع‌تر مذاکرات وین مثبت است مذاکره‌کننده روسیه در مذاکرات وین درباره برجام با اشاره به نزدیک‌شدن به تاریخ برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران گفت: همه طرف‌ها، از جمله ایران و آمریکا، تمایل دارند رایزنی‌ها بدون وقفه ادامه یابد و در آینده نزدیک پایان پذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ "میخائیل اولیانوف" نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه باروزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو، اعلام کرد که همه طرف‌های شرکت‌کننده در مذاکرات وین برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، از جمله ایران و آمریکا، نسبت به ادامه بدون وقفه رایزنی‌ها و پایان یافتن آنها در آینده نزدیک، حداکثر تا اواسط ماه ژوئن (دهه آخر خرداد ماه) امیدوارند.

 

این دیپلمات روس گفت: «تعیین دقیق تاریخ پایان مذاکرات غیرممکن است. به‌طور کلی تمایل همه هیئت‌های نمایندگی، از جمله دوستان ایرانی و آمریکایی‌ها مثبت است. امروز 25 ماه مه (4 خرداد) پنجمین دور مذاکرات آغاز می‌شود و ما و دیگر همتایان شرکت‌کننده روی این مسئله حساب می‌کنیم که این آخرین دور باشد. همه طرفین امیدوارند که مذاکرات در آینده نزدیک، در اوایل ژوئن یا حداکثر اواسط آن و قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران، پایان یافته باشد تا این رویداد مشکلی پیرامون روند مذاکرات به‌وجود نیاورد، البته باید دید در واقعیت چنین خواهد شد یا خیر.»

 

وی افزود: «انتخابات ریاست جمهوری در ایران در تاریخ 18 ژوئن سال 2021 (28 خرداد ماه) برگزار خواهد شد و بسیار مهم است که مذاکرات وین درباره برجام دقیقاً قبل از این تاریخ پایان یافته باشد، چرا که پس از انتخابات، ممکن است فضای جدیدی از عدم مشخص بودن وضعیت سیاسی به‌وجود آید که می‌تواند روند مذاکرات وین را پیچیده کند.»/تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار