روحانی: به رهبر انقلاب درباره ردصلاحیت‌ها نامه نوشتم/ دستور ممنوعیت استخراج رمز ارز از امروز تا پایان شهریور صادر شد-راهبرد معاصر
اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری زاهدان بازدید کرد برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه پزشکیان: علاقمند به توسعه و عمیق روابط‌مان با سوریه هستیم پزشکیان: ایران بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید دارد نخست وزیر قطر با پزشکیان دیدار کرد رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا (س): حوزه علمیه باید به‌روز و پاسخگوی مسایل جدید باشد

روحانی: به رهبر انقلاب درباره ردصلاحیت‌ها نامه نوشتم/ دستور ممنوعیت استخراج رمز ارز از امروز تا پایان شهریور صادر شد

رئیس‌جمهور گفت: مردم باید با آزادی و آگاهی کامل پای صندوق آرا بیایند و ملاک در انتخابات ریاست جمهوری تشخیص مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 26
کد خبر: ۸۹۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت گفت: در ماه خرداد سال ۱۴۰۰ هستیم و همواره در مقاطع مختلف ماه خرداد برای کشور ما و انقلاب ما سرنوشت ساز بوده است. در ۵۸ سال پیش در سال‌های اولیه نهضت اسلامی خرداد ۴۲ جزو مقاطع بسیار حساس انقلاب اسلامی و نهضت اسلامی بود.

 

وی ادامه داد: امام (ره) آن سخنرانی معروف روز عاشورا را در مدرسه فیضیه در ۱۳ خرداد ایراد فرمودند. عجیب این است که رحلت امام هم در ۱۳ خرداد بود. آن سخنرانی مهم ایشان عصر ۱۳ خرداد سال ۴۲ بود و رحلت ایشان هم خرداد سال ۱۳۶۸ بود. البته تا زمانی که روح ایشان پرواز کرد ساعت ۱۰ و بیست دقیقه شب رسید، ولی از عصر به بعد دیگر امام قدرت تکلم نداشت و در واقع ساعات پایان زندگی ایشان بود.

 

روحانی گفت: خرداد سال ۴۲ هم حرکت و موج بزرگ نهضت اسلامی را ایجاد کرد و هم حادثه بزرگ و مهم ۱۵ خرداد که ایثار، فداکاری و حضور مردم در خیابان‌ها باعث شد که ریشه‌ها و اساس نهضت اسلامی محکم شود و جان حضرت امام (ره) حفظ شود.

وی افزود: خرداد سال ۴۲ ما گذشتیم و آمدیم تا پیروزی انقلاب اسلامی با فراز و نشیب فراوان و بعد جنگ تحیملی باز هم در خرداد ۶۱ بود که به فتح الفتوح رسیدیم. حادثه‌ای که در سوم خرداد ۶۱ رزمندگان و همه فداکاران و ملت بزرگ توانستند بوجود بیاورند پیروزی قطعی و نهایی در برابر یک توطئه بزرگ جهانی علیه ایران تمامیت ارضی انقلاب اسلامی و انسجام ملی بود.

 

رئیس جمهور اضافه کرد: در برابر این توطئه رزمندگان ما توانستند آن عملیات بزرگ را انجام دهند و دنیا در کمال بهت و باورنکردنی حادثه شاهد یک پیروزی عظیم و بزرگ در سوم خرداد ۶۱ بود.

 

روحانی یادآور شد: تکلیف جنگ تحمیلی در ۳ خرداد معلوم شد البته جنگ ادامه پیدا کرد و فراز و نشیب زیاد داشتیم و پایان آن عملیات مهم مرصاد بود. همه دنیا در سوم خرداد ۶۱ فهمیدند که توطئه علیه ملت ایران به نتیجه نخواهد رسید و مردم برای ناموس و کشور خود و برای ملت و منافع ملی ایستادگی خواهند کرد و مسیر را به پیروزی خواهند رساند.

 

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: خرداد ۶۸ هم با رحلت حضرت امام مواجه بودیم که مصیبت بسیار بزرگی برای ملت و تاریخ ما بود و کمتر از ۲۴ ساعت ما شاهد انتخاب رهبر معظم انقلاب و خلف صالح امام بودیم آن هم دنیا را به حیرت واداشت.

 

وی ادامه داد: کسی باور نمی‌کرد مجلس خبرگان رهبری قادر باشد از صبح که جلسه را شروع می‌کند تا قبل از غروب این مساله بسیار مهم پیچیده مذهبی و دینی و سیاسی که فوق العاده مهم بود به ثمر برساند و با یک رای قاطع رهبر معظم انقلاب پرچم را به دوش گرفتند که الحمدلله تا الان امروز پرچم را بر دوش دارند.

 

رئیس جمهور گفت: امسال هم در سال ۱۴۰۰ ماه باز هم با یک خرداد دیگری مواجه هستیم. البته بسیاری از انتخابات مهم ریاست جمهوری ما در دوره قبل هم در خرداد انجام شده است. در سال ۹۲ و ۷۶ هم انتخابات در خرداد بود بسیاری از انتخابات مهم ما معمولا در خرداد واقع شد. گاهی هم قبل از خرداد در اواخر اردیبهشت انجام شده و گاهی هم اوایل تیر بوده است.

 

روحانی عنوان کرد: انتخابات ریاست جمهوری مساله بسیار مهمی است و تنها این نیست که ملت ما نسبت به رییس قوه مجریه پای صندوق می‌آید و اظهارنظر می‌کند. در میان همه انتخابات که داریم اعم از مجلس شورای اسلامی، شوراها، خبرگان که هر کدام سر جای خودشان با اهمیت هستند، مساله انتخابات ریاست جمهوری بحث این است که یک فرد به رییس جمهور شود نه رییس یک حوزه انتخابیه، یک جناح یا حزب، بلکه می‌خواهد رییس جمهور یعنی عامه مردم جامعه و ملت شود، یک کسی می‌خواهد ملت ما را نمایندگی می‌کند و این بسیار مهم است.

 

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: در واقع این انتخابات بسیار مهم و بزرگ، نماد آزادی و آگاهی مردم است. مردم باید با آزادی و آگاهی کامل پای صندوق آرا بیایند، ملاک هم تشخیص ملت است یعنی همه زمینه‌ها و مقدمات باید ایجاد شود، مردم به صحنه بیایند و با تشخیص آن‌ها این انتخابات به ثمر بنشیند.

 

وی خاطرنشان کرد: نتیجه انتخابات با این عظمت، وحدت ملی و امنیت ملی است. ما همواره در بحث‌های سیاسی و در روزنامه‌ها و صدا و سیما و فضای مجازی بحث می‌کنیم که این آقا یا آن آقا بیاید و چه کاری انجام دهد، فلان موضوع یا فلان مشکل سیاسی و اقتصادی را حل کند. البته این‌ها درست و در جای خود مهم است.

 

روحانی یادآورشد: رییس جمهوری همه این وظایف را به عنوان رییس دولت بر عهده دارد، اما بالاتر از این است. انتخابات شکوهمند مهم در کشور، ضامن مشروعیت نظام است و این اساس است و ما این را فراموش کرده‌ایم. یعنی این مسئله اساسی و این هدف اساسی ادامه مشروعیت نظام با حضور مردم پای صندوق انتخابات است.

 

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همه تصرفات و تصمیماتی که در کشور انجام می‌گرفت اگر پشتوانه مردمی نداشته باشد، مشروعیت ندارد. مشروعیت قانونی که ندارد، مشروعیت دینی آن هم محل بحث و سوال است. چرا که می‌خواهد مردم را نمایندگی کند و از طرف مردم می‌خواهد سخن بگوید، با دنیا که می‌خواهد حرف بزند به عنوان نماینده ملت می‌خواهد سخن بگوید.

 

وی ادامه داد: وقتی سفیر‌های خارجی می‌آیند به عنوان طرف دولت‌های خارجی، استوارنامه خود را دریافت می‌کند، تمام قرارداد‌های مهم بین‌المللی را باید امضا، اجرا و دنبال کند و از همه مهمتر مسئول اجرای قانون اساسی است، بگذریم از بحث‌هایی که در این زمینه وجود دارد، ولی این متن و صراحت قانونی اساسی ما است.

 

روحانی در ادامه گفت: آنچه به عهده دولت بوده انجام داده و انجام خواهد داد به عنوان وظیفه بزرگی که بر دوش ما است. ما به فکر این نیستیم که چه کسی رییس جمهور می‌شود. هرکسی را که مردم می‌خواهند و صلاح دیدند به آن رای دهند. اما همه باید حس کنند که انتخابات است. همه حس کنند که پای صندوق انتخابات می‌روند و همه حس کنند که رای آن‌ها است که امروز کسی را انتخاب می‌کنند.

 

رئیس دولت دوازدهم ادامه داد: یک مرحله، مرحله احراز صلاحیت است که به عهده دولت نیست به عهده یک نهاد دیگری که البته مهم است آن‌ها تصمیم می‌گیرند. مقدمات این تصمیم آن‌ها از کجا می‌آید و چگونه تصمیم سازی می‌شود بحث‌های جداگانه دارد که مورد بحث ما نیست، اما به هر حال در اختیار دولت نیست، نهادی مستقل است که خود بررسی می‌کند و تصمیم می‌گیرد که به هر حال تصمیم گرفت.

 

وی گفت: تصمیمی که از سوی شورای نگهبان عصر روز دوشنبه از آن مطلع شدیم و بعد شب برای ما روشن و واضح شد مشخص شد که چه کسانی مدنظرهستند. برای خیلی از سیاسیون و ما دلمان می‌خواست که شرایطی می‌شد و شورای نگهبان فرصت بیشتری می‌داشت تا افراد دیگری اضافه می‌شدند و ترکیبی می‌شد که اصل انتخابات است. جان انتخابات رقابت است. اگر این جان را از انتخابات بگیرید کالبد بی جان می‌شود و می‌افتد اصل آن این است که یک رقابت فشرده باشد که انتخابات واقعی شکل بگیرد.

 

روحانی افزود: دولت در این زمینه کار زیادی نمی‌توانست انجام دهد من البته نسبت به اصل ۱۱۳ حتما متذکر هستیم و اشکال دارم منتها اصل ۱۱۳ را هر زمانی به شورای نگهبان می‌نویسیم آن‌ها تفسیری از اصل ۱۱۳ دارند که طبق آن تفسیر می‌گویند شما نمی‌توانید به ما تذکر دهید بنابراین به ناچار دیروز خدمت رهبر معظم انقلاب نامه‌ای فرستادم و آنچه در ذهن من بود که اگر ایشان در این زمینه می‌تواند کمکی انجام دهند خدمت ایشان تقدیم کردم. ایشان هم هر طور که مصلحت می‌دانند به هر حال مصالح کشور، و کار را شورای نگهبان انجام می‌دهد.

 

وی گفت:آقا هم معمولا در دوره‌های گذشته کمتر وارد شدند البته بوده موردی که ایشان نسبت به فرد یا افرادی با حکمشان و دستور حکومتی اضافه کردند مربوط به مصلحت خود ایشان است به هر حال آنچه که ما می‌توانستیم انجام دهیم درخواست از ایشان بود که اگر ایشان صلاح و مصلحت می‌دانند در این زمینه اقدامی را انجام دهند.

 



دستور ممنوعیت استخراج رمزارز تا پایان شهریور صادر شد

روحانی در ادامه گفت: از امروز تا پایان شهریور هر نوع استخراج رمز ارز ممنوع و غیر قانونی است.

 

رئیس‌جمهور در مورد قطعی‌های برق گفت: من خوشحالم که وزیر نیرو در این مورد از مردم عذرخواهی کرد. ریشه اصلی این موضوع هم خشکسالی امسال است. برق برای استخراج رمز ارز‌ها با مجوزش ۳۰۰ مگاوات است، اما غیر مجازش ۲۰۰۰ مگاوات است. هر کسی تعدادی ماینر گذاشته و این بیت کوین را استخراج می‌کند. از امروز تا پایان شهریور هر نوع استخراج رمز ارز ممنوع و غیر قانونی است.


روحانی با بیان اینکه ممکن است ما گله و شکایت داشته باشیم ولی صندوق آرا را نمی‌توانیم رها کنیم، ‌ گفت: جای صندوق آرا چه می‌خواهید بگذارید و. اینکه صندوق آرا دیگه کارایی ندارد، ‌ خیلی خطرناک است و اگر نظام ما در این ۴۲ سال در تمام فراز و نشیب‌ها قدرتمند در برابر خارجی و توطئه حفظ شد و ایستاد، علاوه بر بسیاری از مسائل، حضور و فداکاری مردم موثر بوده است.

 

رییس جمهوری افزود:‌ این صندوق رمز بسیار بزرگی بوده و اگر مردم شکایتی و گله‌ای داشتند برای ایجاد تغییر فرد دیگری را انتخاب کردند و از همه مردم در سراسر کشور خواهش می کنم این نکته مهم را مدنظر قرار دهند.


البته نقد از فرد و نهادی در کشور آزاد است. البته ما مخالف تخریب و تضعیف هستیم ولی درباره انتقاد و نقد خود مقام معظم رهبری چندین نوبت فرمودند از خود من هم هرکه بخواهد می‌تواند انتقاد کند.

 

وی با بیان اینکه امکان انتقاد وجود دارد و می‌توانیم درخواست شفافیت از هر نهادی انجام دهیم، اظهار داشت: می‌توانیم به مردم توضیح بدهیم و اگر سوال در ذهن مردم شکل گرفت که با زبان و قلم بیان شده است، ‌ ما می‌توانیم به آن سوالات پاسخ دهیم، چون هدف مهم ما حفظ وحدت ملی، انسجام، قدرت و امنیت ملی است.

 

روحانی با بیان اینکه دولت با همه توان و همه وجود به عنوان آخرین مسئولیت بزرگش اجرای انتخابات سال ۱۴۰۰ را وظیفه خود می‌داند، اظهار داشت: ما وظایف مهمی در انتخابات و رفع تحریم‌ها بر دوش داریم که باید انجام بدهیم و الحمدالله مذاکره‌کنندگان ما بسیار قاطع، متین و حساب شده در وین مذاکره می‌کنند و همه ملت هم باید از افرادی که به نمایندگی از طرف دولت و ملت در خط مقدم هستند، حمایت می‌کنند و حمایت خواهند کرد.

 

رییس دولت تدبیر و امید با تاکید بر اینکه پیشرفت هیات مذاکره کننده در وین قابل ملاحظه است، ‌ افزود:‌ ما در مسائل اساسی و مهم با کشورهای پنج به اضافه یک به توافق رسیدیم. البته مواردی هست که در حال گفت و گو و قابل حل است و اصولی که مقام معظم رهبری به عنوان سیاست‌های کلی مطرح فرمودند، این اصول هم همیشه مدنظر مذاکره‌کنندگان در وین است.

 

وی با اشاره به اصول مدنظر رهبر معظم انقلاب گفت:‌ این اصول این است که آنچه تعهد آنهاست باید به طور کامل به تعهدات خود عمل کنند و آنچه تعهد ما است، انجام خواهیم داد. البته به دلیل بدعهدی آمریکا در این سه سال و نیم، ایشان فرمودند اول آمریکا به تعهدهای خود عمل کند که در صورت درست بود ما نیز به تعهدات خود عمل خواهیم کرد.

 

روحانی ادامه داد: ساز و کار این اقدام خیلی پیچیده نیست و می‌توان آن را به نحوی سامان داد که آمریکا آغاز کننده باشد. آمریکایی‌ها نباید شک کنند که حتما باید آغاز کننده باشند و ما آن را بررسی می‌کنیم و من هم به عمده وزارتخانه‌ها و مسئولانی که در این زمینه مسئولیت دارند مانند وزارت نفت، ‌ وزارت راه، وزارت صمت، بانک مرکزی دستورهای لازم را و این مسیر خیلی پیچیده نیست و ما می‌توانیم عبور کنیم.

 

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه یکی از مسائل مهم دولت یازدهم و دوازدهم موضوع برجام بود، عنوان کرد: دولت از سال ۹۲ تا ۹۴ برجام را ایجاد کرد. ایجاد برای دولت یازدهم است و از ثمره آن تا اول سال ۹۷ بهره‌برداری کردیم. اما در سال ۹۷ شری در آمریکا به نام ترامپ بود که تحت تاثیر صهیونیست‌ها، تندروها و ارتجاع منطقه، از یک توافق بسیار مهم که هر یک از سران دنیا در گفت و گو با بنده مانند رییس جمهوری چین از آن به عنوان یکی از بهترین توافقات بین المللی نام می‌بردند، خارج شد.

 

روحانی افزود: همه در دنیا قبول دارند که برجام توافقی مهم برای تعامل و امنیت منطقه و ملی است و این توافق در دولت یازدهم ایجاد و در دولت دوازدهم که این شر آمد و از توافق خارج شد، ‌ هدف دولت ابقای برجام پس از ایجاد آن بود.

 

وی ادامه داد: اگر برجام به طور کامل از بین می‌رفت، ما به همه قطعنامه های فصل هفتم شورای امنیت بازمی‌گشتیم و حقوق‌دانان و سیاسی‌های کشور به خوبی می‌دانند بازگشت به فصل هفت شورای امنیت یعنی چه. اما ما اجازه ندادیم این اتفاق رخ دهد که این نخستین شکست ترامپ بود. زیرا او می‌خواست از برجام خارج شود و بعد ما خارج شویم تا موضوع در شورای امنیت بررسی شود که ما اجازه ندادیم این کار انجام شود.

 

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه مذاکره امروز ما با مذاکره سال ۹۲ فرق می کند، گفت:‌ در سال ۹۲ طرف مقابل دست بالا داشت و ۶ تا ۷ قطعنامه شورای امنیت در دستش و دست ما خالی بود. ولی با آن سختی ایستادیم تا این توافق انجام شود. اما امروز بر عکس است و ما دست بالا داریم زیرا طرف مقابل خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ و خلاف توافق ۷ کشور عمل کرده است و اکنون ما درباره برجام بحث نمی‌کنیم و همه آن را قبول دارند. بلکه بحث در موضوع اجرای برجام است که آمریکا چگونه به برجام بازگردد.

 

رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه هدف امروز مذاکره چگونگی رفع تحریم‌ها و اجازه دادن ما برای بازگشت طرف مقابل به برجام است، ‌ گفت:‌ در سال ۹۲ که مذاکره می کردیم، آمریکا چند ضربه اساسی با قطعنامه به ما زده و ما مجروح بودیم و مذاکره کردیم. اما امروز به عنوان پیروز مذاکره می‌کنیم و در این سه سال و نیم ملت ما با صبر و مقاومت خود، ‌ همه توطئه‌های آنها را خنثی کرد و پیروز شدند و هر کاری آنها از نظر سیاسی علیه ما انجام دادند، شکست خورد.

 

روحانی با تاکید بر اینکه در دولت دوازدهم برجام ابقا شد و اکنون به دنبال احیای آن هستیم، گفت: ایجاد برجام، ‌ ابقا و احیای برجام سه موضوع مهم در این زمینه بود و برجام اکنون در شرایطی است که ما به راحتی می‌توانیم قدم‌های بعدی را تمام کنیم.



وی در ادامه گفت: من افتخار می‌کنم که دولت دوازدهم به عهدی که به مردم کرده بود وفا کرد. همه چیز امروز برای توافق آماده است و قدرت هم داریم مذاکره می‌کنیم و این یکی از وظایف بزرگ ما بود البته در کنار آن هم باید مساله کرونا را به جایی برسانیم. من گفتم که دلم می‌خواهد زمانی که دولت سیزدهم کارش را شروع می‌کند در مساله تحریم و کرونا همه تکلیف روشن شده باشد.

 

روحانی گفت: در خرداد و تیر شرایط ما در رابطه با کرونا با واکسیناسیون‌هایی که انجام می‌گیرد عوض می‌شود و آرامشی را در مساله کرونا خواهیم داشت. مساله بعدی تکمیل همه طرح‌های زیربنایی است. ما حدود ۴۷ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های استانی و ملی در سفر‌های استانی عهده کردم و به مردم گفتم که انجام می‌دهم. از این مبلغ، در حال حاضر ۶۹ هزار میلیارد تومان پرداخت کردیم بنابراین ما به عهدمان وفا کردیم یعنی هر پولی که قول دادیم پرداخت کردیم و اضافه بر آن هم دادیم و تعهدات مالی را انجام دادیم و تعهدات اجرایی را هم داریم انجام می‌دهیم و پیش می‌رویم.

 

رییس جمهوی خطاب به وزیران، استانداران، فرمانداران و کارگزاران تاکید کرد: هیچ نیابد این مسایل مهمی که این روز می‌گذرد ما را در انجام وظیفه سست کند. ما حدود ۷۰ روز دیگر مسوولیت داریم بنابراین تا لحظه و ساعت آخر همه باید تلاش و کار کنند.

 

وی افزود: انتخابات را هم آنچه قانون گفته است به قوه الهی انجام می‌دهیم و وزارت کشور ما با تمام قدرت به مردم تضمین می‌دهد که امانت مردم را مراعات خواهد کرد و نخواهد گذاشت یک رای بالا و پایین شود. این‌ها وظیفه ما است و دنبال می‌کنیم و انجام می‌دهیم و به پایان می‌رسانیم البته این وسط گاهی مشکلاتی پیش می‌آید.

 

روحانی ادامه داد: به عنوان مثال این چند روز گذشته قطعی برق داشتیم و مردم دچار مشکل شدند. من خوشحال شدم از این که وزیر نیرو رسما از مردم عذرخواهی کرد. ما هر جا قصور داریم باید از مردم عذرخواهی کنیم و به مردم بگوییم. مردم دچار مشکل شدند البته ریشه آن را همه مردم می‌دانند خشکسالی امسال یکی از ریشه‌های این مساله است.

 

رییس دولت تدبیر و امید گفت: امسال ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته مصرف برق اضافه شده است یک فشار فوق العاده‌ای به وزارت نیرو آمد. در عین حال همه توان را به کار گرفتیم که اولا بتوانیم حفظ کنیم و ثانیا اگر کمبودی بود وزارت نیرو از قبل با دقت به مردم زمان خاموشی را اعلام کند که مردم دچار مشکل نشوند.

 

رییس جمهوری افزود: نیروگاه اتمی به مدار آمده و در روز‌های آینده به حداکثر ظرفیت می‌رسد. برخی نیروگاه‌هایی که در حال تعمیر است به مدار خواهد آمد. مردم بدانند که برق آبی را می‌توانیم بالا ببریم، اما اثر آن این است که باید آب بیشتری رها کنیم، اما تابستان با مشکل روبرو می‌شویم. مردم هم باید در مصرف برق همه همکاری را انجام دهند و همه در کنار هم باشیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع رمز ارز‌ها اشاره کرد و گفت: فعالیت مجاز رمزارز‌ها حدود ۳۰۰ مگاوات است. یعنی خیلی نیست، اما فعالیت غیرمجاز این بخش خیلی است به طوری که۲ هزار مگاوات مصرف می‌کنند و هرکسی در گوشه‌ای بیت کوین و رمز ارز تولید می‌کند.

 

روحانی گفت: هم وزارت صمت، هم وزارت کشور و هم وزارت نیرو و مخابرات موظف هستند فعالیت‌های رمز ارز را تا پایان شهریور تعطیل شود؛ بنابراین از امروز هرکس کار کند غیرمجاز است حتی آن‌هایی که مجاز بودند دیگر غیرمجاز هستند تا از این مساله عبور کنیم و شرایط بهتری برای مردم فراهم شود.

 

رییس دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: آماری هم وزیر اقتصاد دادند که صادرات غیرنفتی در دو ماهه امسال نسبت به سال گذشته ۴۸ درصد بیشتر شده است و نسبت به سال ۹۸ هم ۲۵ درصد رشد داریم به معنای این است که دولت و بخش خصوصی با تمام توان در تلاش است و در مسیر درست است.

ارسال نظر
آخرین اخبار