سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

تصویب قانون حمایت از بازگشت نخبگان ایرانی

قانون نحوه حمایت از بازگشت نخبگان ایرانی و جذب نخبگان غیرایرانی در جلسه روز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور به تصویب اعضا رسید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی امروز (سه شنبه 4 خرداد) به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی برگزار شد.

 

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در ابتدای جلسه امروز، سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پایداری و روز دزفول را گرامی داشتند.

 

در ادامه این جلسه، اعضا عضویت حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قمی را در هیات نظارت بر مطبوعات به مدت 2 سال دیگر تمدید کردند.

 

در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین قانون 9 ماده‌ای راهکارها و نحوه حمایت از نخبگان و اموری که می‌تواند به نوعی از نخبگان کشور صیانت و پاسداری کرده و به بازگشت نخبگان ایرانی در سطح جهان به کشور و نیز جذب نخبگان غیرایرانی از کشورهای همسایه و کشورهای مسلمان کمک کند، به تصویب رسید.

 

بر اساس این قانون تمهیداتی برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها اتخاذ شده و رصدخانه ملی گردش نخبگان نیز برای پیگیری و رصد وضعیت نخبگان در سطح ملی تشکیل خواهد شد. در همین راستا از فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای که به هر نحو به دنبال جذب نخبگان ایرانی به خارج از کشور باشد، ممانعت به عمل خواهد آمد.

 

در جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی همچنین 18 مناسبت جدید برای درج در تقویم رسمی کشور به تصویب رسید./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار