درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

برگزاری جلسه فوق العاده در مجلس درباره قطعی برق

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: چهارشنبه جلسه فوق‌العاده این کمیسیون جهت بررسی علت قطع شدن مکرر برق برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر فریدون حسنوند با اشاره به قطعی‌های مکرر برق در چند روز گذشته، گفت: قطعی مکرر و بدون برنامه‌ریزی که در چند روز گذشته اتفاق افتاده، موجب نگرانی و اعتراض مردم شده که این موضوع به‌جا و به حق است.

وی ادامه داد: انتظار این بود که قبل از وقوع اتفاقات اخیر وزارت نیرو به عنوان متولی این موضوع، نسبت به پیش‌بینی و اتخاذ تمهیدات لازم اقدام می‌کرد. به هر حال برخی اتفاقات قابل پیش‌بینی و پیشگیری است.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: وزارت نیرو باید از ابتدای سال نسبت به اورهال بخشی از نیروگاه‌ها و جلوگیری از استخراج رمزارزها -که برخی غیرقانونی و برخی با مجوزهای دولت استخراج می‌شوند-، اقدام می‌کرد.

حسنوند تصریح کرد: البته علی‌رغم تاکیداتی که از سوی کمیسیون انرژی مجلس انجام شد، همچنان شاهد استخراج غیرقانونی رمزارزها در کشور هستیم که به صورت غیرقانونی بخشی از برق تولیدی کشور را مصرف می‌کنند که وزارت نیرو و دستگاه‌های ذی‌ربط باید به صورت قانونی با آن‌ها برخورد کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید زمان‌بندی دقیقی درباره اعلام خاموشی‌ها در مجموعه‌های اداری، صنعتی و مشترکین خانگی اعلام شود، گفت: به یقین با برنامه‌ریزی‌های دقیق شاهد کاهش خاموشی‌ها خواهیم بود. البته توقع مردم هم این است زمان‌بندی خاموشی‌ها که اعلام می‌شود طبق آن انجام شود و به طور ناگهانی این اتفاق رخ ندهد.

 

 

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اعلام اینکه همراه با قطعی برق مشکل دیگری که رخ داده، قطعی آب در برخی مناطق است، اظهار داشت: در برخی مناطق تامین آب شرب از چاه‌های عمیق است که عمدتاً با برق این اقدام صورت می‌گیرد که باید با برنامه‌ریزی‌های لازم مانع از قطعی آب در این مناطق شد تا مردم کلافه نشوند.

حسنوند گفت: وزارت نیرو باید نسبت به واردات برق در مقطعی که لازم است اقدام کند یا اینکه برای این موضوع با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی برنامه‌ریزی‌های لازم از قبل انجام می‌شد.

وی افزود: همچنین مدیریت گروه‌های پرمصرف باید به‌گونه‌ای باشد که کمترین آثار را در زندگی مردم داشته باشند، البته گویا اراده‌ای برای قطع برق مجموعه‌های پرمصرف وجود ندارد، وزارت نیرو باید نسبت به این کار اقدام کند و ضمناً فعالیت برخی مجموعه‌های که ضرورت ندارد می‌تواند در اولویت بعدی مصرف قرار گیرد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره اقدامات این کمیسیون برای کاهش قطعی‌های برق، بیان کرد: در روزهای گذشته، اعضای کمیسیون انرژی مجلس تماس‌های را با مسئولان وزارت نیرو درباره علت قطعی مکرر برق داشته‌اند.

وی تصریح کرد: علی‌رغم اینکه نمایندگان اکنون برای سرکشی در حوزه‌های انتخابیه خود هستند، کمیسیون جلسه فوق‌العاده‌ای را روز چهارشنبه هفته جاری با مسئولان وزارت نیرو درباره قطعی مکرر برق خواهد داشت./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر