اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

ارسال لایحه تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد به مجلس

لایحه تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد توسط رئیس جمهور به مجلس ارسال شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور لایحه "اصلاح ماده (612) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‏‌های بازدارنده)" را که به موضوع "تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد که با علم به عدم امکان قصاص،‌ مرتکب قتل می‌شوند" می‌پردازد، برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

 

نظر به حساسیت جامعه در برابر قتل عمد به عنوان شدیدترین جرم، جریحه‌دار شدن احساسات عمومی و اختلال در نظم عمومی در اثر وقوع آن و در نتیجه لزوم سیاست‌گذاری کیفری برای افزایش بازدارندگی مجازات تعزیری قتل عمد در مواردی که مرتکب به هر دلیل قصاص نمی‌شود، معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با همکاری وزارت دادگستری (قوه قضائیه) لایحه "اصلاح ماده (612) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‏ های بازدارنده)" را که به موضوع "تشدید مجازات مرتکبان قتل عمد که با علم به عدم امکان قصاص،‌ مرتکب قتل می‌شوند" می‌پردازد، تدوین و به هیئت دولت ارائه کرد.

 

این لایحه با هدف حفظ امنیت حریم خانواده و حمایت از اخلاق‌گرایی در مواجهه با قتل عمدی پدر، مادر، همسر و فرزند و ضرورت سخت‌گیری در مقابله با اقدام علیه عدالت قضایی و نیز برقراری حمایت‌های خاص قانونی در مورد قتل افراد آسیب‌پذیر نظیر اطفال، زنان باردار و بیماران روانی و به منظور افزایش میزان بازدارندگی مجازات قتل عمدی، در جلسه 26 اردیبهشت 1400 هیئت وزیران به تصویب رسید.

 

در همین راستا این لایحه قانونی در تاریخ 8 خرداد از سوی روحانی برای طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار