حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

حماس: ادامه آتش‌بس بستگی به رفتار رژیم اشغالگر دارد

رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه توافق آتش‌بس اخیر را «شکننده» خواند و ادامه آن را مشروط به رفتار رژیم صهیونیستی طی روزهای آینده دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 27
کد خبر: ۸۹۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه در گفت‌وگویی با خبرگزاری «آناتولی» گفت، آتش‎‌بسی که اخیرا بر سر آن توافق شده «شکننده» است و شامل حل ریشه‌های مشکل نمی‌شود.

وی افزود: آنچه بر آن توافق شده آتش‌بس متقبال و همزمان میان طرفین است. همه اینها به رفتار رژیم اشغالگر طی روزهای آینده بستگی دارد.

السنوار ادامه داد، این امر به فشار جامعه بین‌الملل و جهان بر رژیم اشغالگر به منظور تعهد این رژیم به قطعنامه‌ها و قانون بین‌الملل و نیز رعایت حقوق فلسطینی‌‌ها بستگی دارد.

وی تأکید کرد، اگر رژیم صهیونیستی از تجاوز به مسجدا الاقصی و ملت فلسطین در هر مکانی دست بردارد طبیعتا این آتش‌بس نیز می‌تواند طولانی شود  اما اگر دشمن به مقدسات ما تجاوز کند، مسجدالاقصی را دوباره مورد هتک حرمت قرار دهد و دوباره سعی کند اهالی «شیخ جراح» را از خانه‌هایشان بیرون کند این آتش‌بس از بین خواهد رفت.

السنوار ادامه داد، توپ اکنون در زمین رژیم اشغالگر است و انتظار می‌رود که به قوانین بین‌الملل پایبند باشد. از جهان نیز انتظار می‌رود که این رژیم را از ادامه تجاوزاتش علیه ملت فلسطین بازدارد.

وی درباره درگیری ۱۲ روزه اخیر میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی گفت، درست است که دشمن صهیونیستی جنایات و کشتار زیادی علیه ملت فلسطنی مرتکب شد اما دست‌های مجاهدان گردان‌های «القسام» بر روی ماشه است؛ «ما در اوج آمادگی برای حمایت از مسجدالاقصی و شیخ جراح قرار داریم».

السنوار در پاسخ به اتهامات رژیم اسرائیل به حماس مبنی بر شلیک کورکورانه موشک گفت: ما در مقاومت فلسطین از حقوق، مقدسات و ملتمان دفاع می‌کنیم. موشک‌ها چیزی جز یک ابزار برای وادار کردن دشمن به عدم تعرض به مقدساتمان نیست.

وی در ادامه به همبستگی گسترده با فلسطینی‌ها در جنگ اخیر هم اشاره کرد و گفت: امروز احساس می‌کنیم که در فلسطین تنها نیستیم و مسجدالاقصی نیز تنها نیست.

السنوار دیروز (چهارشنبه) هم در گفت‌وگویی رسانه‌ای گفته بود، مقاومت فلسطین می‌تواند در عرض یک دقیقه صدها موشک با برد ۲۰۰ کیلومتر شلیک کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار