بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

حماس: ادامه آتش‌بس بستگی به رفتار رژیم اشغالگر دارد

حماس: ادامه آتش‌بس بستگی به رفتار رژیم اشغالگر دارد رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه توافق آتش‌بس اخیر را «شکننده» خواند و ادامه آن را مشروط به رفتار رژیم صهیونیستی طی روزهای آینده دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 27
کد خبر: ۸۹۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه در گفت‌وگویی با خبرگزاری «آناتولی» گفت، آتش‎‌بسی که اخیرا بر سر آن توافق شده «شکننده» است و شامل حل ریشه‌های مشکل نمی‌شود.

وی افزود: آنچه بر آن توافق شده آتش‌بس متقبال و همزمان میان طرفین است. همه اینها به رفتار رژیم اشغالگر طی روزهای آینده بستگی دارد.

السنوار ادامه داد، این امر به فشار جامعه بین‌الملل و جهان بر رژیم اشغالگر به منظور تعهد این رژیم به قطعنامه‌ها و قانون بین‌الملل و نیز رعایت حقوق فلسطینی‌‌ها بستگی دارد.

وی تأکید کرد، اگر رژیم صهیونیستی از تجاوز به مسجدا الاقصی و ملت فلسطین در هر مکانی دست بردارد طبیعتا این آتش‌بس نیز می‌تواند طولانی شود  اما اگر دشمن به مقدسات ما تجاوز کند، مسجدالاقصی را دوباره مورد هتک حرمت قرار دهد و دوباره سعی کند اهالی «شیخ جراح» را از خانه‌هایشان بیرون کند این آتش‌بس از بین خواهد رفت.

السنوار ادامه داد، توپ اکنون در زمین رژیم اشغالگر است و انتظار می‌رود که به قوانین بین‌الملل پایبند باشد. از جهان نیز انتظار می‌رود که این رژیم را از ادامه تجاوزاتش علیه ملت فلسطین بازدارد.

وی درباره درگیری ۱۲ روزه اخیر میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی گفت، درست است که دشمن صهیونیستی جنایات و کشتار زیادی علیه ملت فلسطنی مرتکب شد اما دست‌های مجاهدان گردان‌های «القسام» بر روی ماشه است؛ «ما در اوج آمادگی برای حمایت از مسجدالاقصی و شیخ جراح قرار داریم».

السنوار در پاسخ به اتهامات رژیم اسرائیل به حماس مبنی بر شلیک کورکورانه موشک گفت: ما در مقاومت فلسطین از حقوق، مقدسات و ملتمان دفاع می‌کنیم. موشک‌ها چیزی جز یک ابزار برای وادار کردن دشمن به عدم تعرض به مقدساتمان نیست.

وی در ادامه به همبستگی گسترده با فلسطینی‌ها در جنگ اخیر هم اشاره کرد و گفت: امروز احساس می‌کنیم که در فلسطین تنها نیستیم و مسجدالاقصی نیز تنها نیست.

السنوار دیروز (چهارشنبه) هم در گفت‌وگویی رسانه‌ای گفته بود، مقاومت فلسطین می‌تواند در عرض یک دقیقه صدها موشک با برد ۲۰۰ کیلومتر شلیک کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار