سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

مادورو خطاب به آمریکا: تحریم‌ها، ما را قوی‌تر می‌کند

رئیس‌جمهور ونزوئلا در واکنش به اقدام غیرقانونی آمریکا در تحریم بانک مرکزی ونزوئلا خطاب به واشنگتن گفت: تحریم‌های شما ما را قوی‌تر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 19
کد خبر: ۸۹۶۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا در واکنش به تحریم بانک مرکزی این کشور توسط ایالات متحده آمریکا تاکید کرده که تحریم‌ها سبب قوی‌تر شدن کشورش می‌شود.

مادورو در واکنش به تحریم بانک مرکزی این کشور و خطاب به آمریکا گفت: «تحریم‌های شما کاملا غیراخلاقی و بی‌‌مسئولیتی هستند. بانک‌های مرکزی (هر کشوری) مقدس هستند».

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، مادورو در نطقی تلویزیونی افزود: «بگذارید این را بگویم که تحریم‌ها، حتی بیشتر از قبل به ما قدرت می‌دهد».

به گفته رئیس‌جمهور ونزوئلا، این کشور در نهایت قادر به مقابله با تحریم‌های آمریکا خواهد بود و راه خودش را پیدا خواهد کرد.

دولت آمریکا چهارشنبه ضمن اعمال تحریم‌های جدید علیه ونزوئلا، بانک مرکزی این کشور را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد. به گفته یک مقام ارشد آمریکایی، این تحریم‌ها هشداری به تمامی بازیگران خارجی در ونزوئلا از جمله روسیه است.

آمریکا بعد از به رسمیت شناختن رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا به عنوان «رئیس‌جمهور مشروع»، علاوه بر تحریم‌ها علیه بخش‌های مختلف نفتی، بانکی و مقامات ونزوئلایی، این کشور را به اقدام نظامی تهدید کرده است.

«خوان گوایدو» سوم بهمن سال گذشته (۱۳۹۷) خود را رئیس‌جمهور ونزوئلا خواند و آمریکا هم به فاصله کمتر از نیم ساعت، او را به رسمیت شناخت. آمریکا از آن زمان در حال اعمال فشارها علیه دولت قانونی ونزوئلا است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار