کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

رئیس حماس از نتانیاهو و گانتز شجاع‌تر و راستگوتر است

نویسنده یکی از روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت که رئیس حماس در نوار غزه از نخست وزیر و وزیرجنگ رژیم صهیونیستی شجاع‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جدعون لیوی» نویسنده صهیونیستی در مقاله‌ای در روزنامه «جروزالم پست» نوشت که کارشناسان در اسرائیل تلاش دارند تا ظاهر شدن «یحیی سنوار» رئیس حماس در غزه را نشانی از ضعف و ترس «بنیامین نتانیاهو» و «بنی گانتز» وزیر جنگ کابینه توصیف کنند اما واقعیت این است که السنوار از «بنیامین نانیاهو» نخست وزیر و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شجاع‌تر و راستگوتر بوده که تا حد زیادی از حمایت‌ و پشتیبانی‌ها برخوردار هستند.

 

اخیرا چند مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که به دنبال ترور یحیی السنوار رئیس حماس در نوار غزه و همچنین «محمد الضیف»‌ رئیس ستاد کل «کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هستند.

 

طبق گزارش منابع فلسطینی، یحیی السنوار روز چهارشنبه در پاسخ به سؤالی درباره اینکه از تهدیدات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی می‌ترسد یا خیر، تصریح کرد که هیچ دوست ندارد بر اثر حمله قبلی یا ابتلا به ویروس کرونا بمیرد بلکه تمایل دارد در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شهادت برسد.

 

یحیی السنوار با به چالش کشیدن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و برای اثبات اظهارات خود به وزیر جنگ این رژیم ۶۰ دقیقه مهلت داد تا او را حین پیاده‌روی به سمت خانه‌اش ترور کند.

 

منابع فلسطینی پس از پایان کنفرانس مطبوعاتی امروز السنوار، فیلمی منتشر کردند که این فیلم نشان داد رئیس حماس به وعده خود پایبند بوده و با پای پیاده تا خانه‌اش رفته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار