پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

رایزنی بنی گانتز با سناتورهای آمریکایی در خصوص برنامه هسته ای ایران

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با دو سناتور آمریکایی در خصوص آخرین تحولات امنیتی منطقه و برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 01
کد خبر: ۹۰۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز سه شنبه با دو سناتور آمریکایی در فلسطین اشغالی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به نوشته وبگاه «عروتص شوع» «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم اسرائیل با «تد کروز» و «بیل هاگرتی» دو سناتور جمهوریخواه آمریکا در فلسطین اشغالی ملاقات کرد. وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این دیدار از حمایت قاطع و پیوسته ایلات متحده از تل آویو در جریان درگیری با نیروهای مقاومت در غزه تشکر و قدردانی کرد و از تداوم همکاری نظامی بین اسرائیل و آمریکا سخن گفت.

 

کروز و هاگرتی هفته گذشته از یک لایحه در حمایت رژیم صهیونیستی دفاع کردند.

به نوشته این منبع خبری، گانتز در این دیدار در زمینه وضعیت امنیتی در فلسطین اشغالی، تلاش‌ها در متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران و سایر امور امنیتی منطقه به این دو سناتور آمریکایی توضیحاتی داد.

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز روز دوشنبه با «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی دیدار و از وی به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

 

نتانیاهو در این دیدار گفت: «هیچ کسی بیش از تو برای اسرائیل کاری انجام نداده است. تو قهرمان وفادار اتحاد ما هستی.از تو برای همه چیزهایی که طی سال‌ها درباره امنیت ما و درباره ایران انجام دادی تشکر می‌کنیم. تو دوست و متحدی فوق‌العاده هستی».

گراهام یکی از طرفداران سرسخت سیاست فشار حداکثری دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا علیه ایران بود و آن را اهرم فشاری علیه ایران برای گرفتن امتیاز می‌دانست.

 

این سناتور ایالت کارولینای شمالی نیز در دیدار با نتانیاهو قول داد که مانع از آن شود که ایران به تسلیحات هسته‌ای دست پیدا کند.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا بوده و بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی بیش از 100 کلاهک اتمی در زرادخانه اتمی خود دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر