ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

مهلت سفارش کتاب دانش آموزان + جزئیات

معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: دانش‌آموزان میان پایه‌ها برای ثبت سفارش کتب درسی خود در سال تحصیلی 1401-1400 تا 22 خرداد ماه جاری فرصت دارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 30
کد خبر: ۸۹۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا دانش‌فر با اشاره به شروع ثبت سفارش کتب درسی میان‌پایه‌ها از ۲۲ فروردین اظهار کرد: به طور میانگین58 درصد از دانش آموزان شهرستان‌ها و مناطق 18 گانه استان تا تاریخ 8 خرداد کتا‌ب های درسی خود را سفارش داده‌اند.

 

وی ادامه داد: شهرستان دشتی با 71 درصد و شهرستان عسلویه با 41 درصد به ترتیب بیشترین و کمترین سفارش کتاب‌های درسی داشته‌اند.

 

دانش فر تاکید کرد: خانواده‌ها برای اینکه فرزندانشان با مشکل کتاب درسی مواجه نشوند، باید تا 22 خرداد سفارش کتاب‌های درسی آنها را از طریق سامانه‌های www.irtextbook.ir یا www.irtextbook.com ثبت کنند.

 

معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان بوشهر در خصوص ثبت سفارش کتاب پایه‌های ورودی خاطرنشان کرد: ثبت نام کتاب درسی برای پایه اول ابتدایی از ۶ تا ۹تیر، پایه‌های هفتم و دهم از ۶ تیر تا ۱۵شهریور و فرصت اصلاح سفارش هم از ۱۲ تیرماه تا پایان شهریوراست.

 

وی با بیان اینکه اولیا می‌توانند برای سفارش کنب درسی از طریق مدرسه نیز اقدام کنند، اضافه کرد: مدیران مدارس موظفند که سفارش‌های کتب دانش آموزان را چه به صورت گروهی و چه به صورت انفرادی پیگیری کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار