پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است
نتیجه اعتراضات خانواده بیماران سی‌اف

بیماری «سی‌اف» در بودجه 1400 جدی گرفته شد

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در جدول نهایی بودجه 1400 خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در بودجه سال 1400 خبر داد.

پیش‌تر به‌دنبال تجمع خانواده‌های بیماران سی‌اف در مقابل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشکیل جلساتی میان نمایندگان آنها با معاون درمان وزیر بهداشت برای بیان مشکلات و نیازها، دکتر قاسم جان بابایی در نامه‌ای خطاب به رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به هزینه‌های بسیار سنگین تحمیل‌شده بر خانواده بیماران سی‌اف برای دریافت خدمات درمانی، تهیه انواع داروهای تخصصی، آزمایشات دوره‌ای، خدمات تصویربرداری و...، درخواست کرده‌بود با هدف استمرار حمایت‌های درمانی از این بیماران و پاسخ به نیازهای آنان، اعتبار مستقلی تحت عنوان حمایت از بیماران مبتلا به سی‌اف در ردیف بودجه سال 1400 اختصاص یابد و بیماری CF به‌عنوان بیماری خاص تلقی شود.

دکتر شهریاری با اشاره به پیگیری این درخواست در هنگام بررسی بودجه 1400 در رایزنی با کمیسیون تلفیق گفت: «خوشبختانه بعد از طرح موضوع مشکلات بیماران سی‌اف در هنگام بررسی بودجه، این بیماری به فهرست بیماری‌های خاص در بودجه 1400 اضافه شد و این مورد نیز همراه لایحه بودجه کل کشور برای اجرا به دولت ابلاغ شده‌است. بنابراین موضوع قانون‌گذاری برای قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در بودجه سال جاری توسط مجلس شورای اسلامی انجام گرفته‌است و اکنون این قانون باید در مسیر اجرا قرار بگیرد تا بیماران سی‌اف نیز مانند سایر بیماران خاص بتوانند از اعتبارات تعیین‌شده در بودجه بهره‌مند شوند.»

وی افزود: «در موارد مشابه و پس از تخصیص بودجه، انجمن یا نهاد متولی بیماری موردنظر با مراجعه به معاونت درمان و اداره کل بودجه وزارت بهداشت، موضوع را پیگیری کرده و با هماهنگی وزارتخانه، از اعتبارات تخصیص‌یافته برای کمک به تأمین بخشی از هزینه‌های دارو و درمان بیماران خود بهره‌مند می‌شوند و آن را به نحو مقتضی برای بیماران هزینه می‌کنند.»/خبرگزاری فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار